Офіційно – 13-му сезону романтичного шоу “Холостяк” бути: стало відомо імʼя головного героя проєкту

Вся країна чекає на повернення романтичного шоу "Холостяк" та нарешті стало відомо, хто ж буде новим героєм: хто він, як виглядає та чим займається?

Стало відомо ім’я нового героя країни 13-го сезону шоу “Холостяк”. Цей чоловік, якого з позивним “Терен” вітають тепер і друзі та шанувальники, адже він став обличчям проєкту. Олександр Будько, якому 28 років, відтепер представляє надію та можливість для численних українців, які вболіватимуть за його шлях до кохання та щастя.

Терен ділиться своїми думками про участь у цьому проєкті, зазнаючи, що для нього “Холостяк” – це не лише можливість знайти свою людину, але й шанс на зміну життя. За його словами, він вірить у те, що на непередбачуваних шляхах життя можна зустріти справжнє кохання. Подібні телевізійні проєкти, на думку Терена, також створюють платформу для позитивних ідей, які можуть вплинути на життя багатьох глядачів, допомагаючи їм стати кращими версіями самих себе.

Григорій Решетнік розповів, хто стане новим героєм шоу "Холостяк". Фото з Instagram @holostyakstb
Григорій Решетнік розповів, хто стане новим героєм шоу “Холостяк”. Фото з Instagram @holostyakstb

Відомо, що 24 лютого 2022 року, Олександр став добровольцем та вирушив на захист своєї країни, і вже незабаром став командиром взводу, але згодом отримав важкі поранення, втративши обидві кінцівки. Протезування та складна реабілітація стали необхідністю, але це не скувало його дух у боротьбі за мрії. У серці Олександра безмежна любов до України та життя. Його приклад та історія – це не лише джерело натхнення, але й нагадування про силу волі та віри у майбутнє.

Григорій Решетнік розповів, хто стане новим героєм шоу "Холостяк". Фото з Instagram @holostyakstb
Григорій Решетнік розповів, хто стане новим героєм шоу “Холостяк”. Фото з Instagram @holostyakstb

Нагадаємо, що ще раніше, продюсери шоу вирішили не зволікати і оголосили про наміри зйомок нового сезону, незважаючи на повномасштабне вторгнення, але у них не вийшло це реалізувати. Тож тепер з нетерпінням чекаємо на новий сезон із захисником України Олександром.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.