Офіційно – 13-му сезону романтичного шоу “Холостяк” бути: стало відомо імʼя головного героя проєкту

Вся країна чекає на повернення романтичного шоу "Холостяк" та нарешті стало відомо, хто ж буде новим героєм: хто він, як виглядає та чим займається?

Стало відомо ім’я нового героя країни 13-го сезону шоу “Холостяк”. Цей чоловік, якого з позивним “Терен” вітають тепер і друзі та шанувальники, адже він став обличчям проєкту. Олександр Будько, якому 28 років, відтепер представляє надію та можливість для численних українців, які вболіватимуть за його шлях до кохання та щастя.

Терен ділиться своїми думками про участь у цьому проєкті, зазнаючи, що для нього “Холостяк” – це не лише можливість знайти свою людину, але й шанс на зміну життя. За його словами, він вірить у те, що на непередбачуваних шляхах життя можна зустріти справжнє кохання. Подібні телевізійні проєкти, на думку Терена, також створюють платформу для позитивних ідей, які можуть вплинути на життя багатьох глядачів, допомагаючи їм стати кращими версіями самих себе.

Григорій Решетнік розповів, хто стане новим героєм шоу "Холостяк". Фото з Instagram @holostyakstb
Григорій Решетнік розповів, хто стане новим героєм шоу “Холостяк”. Фото з Instagram @holostyakstb

Відомо, що 24 лютого 2022 року, Олександр став добровольцем та вирушив на захист своєї країни, і вже незабаром став командиром взводу, але згодом отримав важкі поранення, втративши обидві кінцівки. Протезування та складна реабілітація стали необхідністю, але це не скувало його дух у боротьбі за мрії. У серці Олександра безмежна любов до України та життя. Його приклад та історія – це не лише джерело натхнення, але й нагадування про силу волі та віри у майбутнє.

Григорій Решетнік розповів, хто стане новим героєм шоу "Холостяк". Фото з Instagram @holostyakstb
Григорій Решетнік розповів, хто стане новим героєм шоу “Холостяк”. Фото з Instagram @holostyakstb

Нагадаємо, що ще раніше, продюсери шоу вирішили не зволікати і оголосили про наміри зйомок нового сезону, незважаючи на повномасштабне вторгнення, але у них не вийшло це реалізувати. Тож тепер з нетерпінням чекаємо на новий сезон із захисником України Олександром.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?