Важив 180 кілограмів: як зараз виглядає Микола Ворошнов зі “Зважені та щасливі”, який скинув половину ваги

Микола Ворошнов відомий українцям як учасник шоу "Зважені та щасливі". Де зараз хлопець, якому вдалось тоді схуднути на 85 кілограмів і як він зараз виглядаϵ? Дивіться далі.

Микола Ворошнов — переможець телевізійного українського шоу “Зважені та щасливі”. Коли цей хлопець прийшов на шоу, його вага складала 180 килограмів. Завдяки безмежній силі волі та великому бажанню змінитись хлопець зміг скинути 85 кг і стати більш струнким. Приголомшливий результат дозволив цьому українському парубку здобути перемогу і отримати велику кількість фанатів. Куди подівся Микола Ворошнов після “Зважених та Щасливих”? Дізнайтесь про це далі.

Після завершення проекту “Зважені та щасливі” Микола Ворошнов виїхав з України до Канади. Там екс-учасник шоу став працювати тренером з хокею та одночасно з цим грав в хокей й сам.

Втім, згодом Ворошнов все ж вирішив повернутися до України. Сталось це ще в 2015 році, коли в хокеїста завершився контракт. Відразу після повернення Микола Ворошнов вступив до лав ЗСУ, а після початку повномасштабного вторгнення разом зі своїм підрозділом опинився під Вугледаром.

Цікаво, що історія зі схудненням у “Зважених і щасливих” мала для Ворошнова продовження. Хлопець знов набрав чималу кількість зайвих килограмів та відправився на шоу, аби кинути другий виклик великій вазі. На момент появи в 9-му сезоні вага Ворошнова складала вже 220 кг. Це на 45 кг більше, аніж в 2011 році. Втім, на цей раз здобути перемогу йому не вдалося.

Зараз Микола Ворошнов продовжуϵ нести службу в лавах ЗСУ. Побратими знають його, як воїна із позивним “Канада”. Екс-учасник “Зважених і щасливих” зізнався, що серед військових зі всього світу він, мабуть, маϵ найбільшу вагу.

На початку травня Микола Ворошнов розповів у соцмережах, що ендокринологи заборонили йому вживати канапки й шоколад, без яких в нього за останні 1.5 роки не проходило жодне нічне чергування.

Ворошнов показав себе в новій вазі, яка зовсім не маленька. Остання офіційна цифра його ваги: 146 кг. Але схоже, що на сьогоднішній день вона набагато більша.
Шанувальники в коментарях під дописом радять Ворошнову звернути увагу на власне здоровʼя і не нехтувати порадами лікарів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?