Важив 180 кілограмів: як зараз виглядає Микола Ворошнов зі “Зважені та щасливі”, який скинув половину ваги

Микола Ворошнов відомий українцям як учасник шоу "Зважені та щасливі". Де зараз хлопець, якому вдалось тоді схуднути на 85 кілограмів і як він зараз виглядаϵ? Дивіться далі.

Микола Ворошнов — переможець телевізійного українського шоу “Зважені та щасливі”. Коли цей хлопець прийшов на шоу, його вага складала 180 килограмів. Завдяки безмежній силі волі та великому бажанню змінитись хлопець зміг скинути 85 кг і стати більш струнким. Приголомшливий результат дозволив цьому українському парубку здобути перемогу і отримати велику кількість фанатів. Куди подівся Микола Ворошнов після “Зважених та Щасливих”? Дізнайтесь про це далі.

Після завершення проекту “Зважені та щасливі” Микола Ворошнов виїхав з України до Канади. Там екс-учасник шоу став працювати тренером з хокею та одночасно з цим грав в хокей й сам.

Втім, згодом Ворошнов все ж вирішив повернутися до України. Сталось це ще в 2015 році, коли в хокеїста завершився контракт. Відразу після повернення Микола Ворошнов вступив до лав ЗСУ, а після початку повномасштабного вторгнення разом зі своїм підрозділом опинився під Вугледаром.

Цікаво, що історія зі схудненням у “Зважених і щасливих” мала для Ворошнова продовження. Хлопець знов набрав чималу кількість зайвих килограмів та відправився на шоу, аби кинути другий виклик великій вазі. На момент появи в 9-му сезоні вага Ворошнова складала вже 220 кг. Це на 45 кг більше, аніж в 2011 році. Втім, на цей раз здобути перемогу йому не вдалося.

Зараз Микола Ворошнов продовжуϵ нести службу в лавах ЗСУ. Побратими знають його, як воїна із позивним “Канада”. Екс-учасник “Зважених і щасливих” зізнався, що серед військових зі всього світу він, мабуть, маϵ найбільшу вагу.

На початку травня Микола Ворошнов розповів у соцмережах, що ендокринологи заборонили йому вживати канапки й шоколад, без яких в нього за останні 1.5 роки не проходило жодне нічне чергування.

Ворошнов показав себе в новій вазі, яка зовсім не маленька. Остання офіційна цифра його ваги: 146 кг. Але схоже, що на сьогоднішній день вона набагато більша.
Шанувальники в коментарях під дописом радять Ворошнову звернути увагу на власне здоровʼя і не нехтувати порадами лікарів.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.