6-ти та 2-річні онучки Юрія Луценка виглядають неначе справжні принцеси: у сестричок безхмарне дитинство

Юрій Луценко більше полюбляє говорити про політику, аніж про особисте. Але його невістка Анастасія виявилася не такою скритною й показала і сина експрокурора, і його онучок.

З’ясувалося, що у Юрія Луценка є дві чарівні онучечки. Невістка політика Анастасія виклала в мережу розваги з чоловіком та своїми доньками. Подружжя Луценків весело проводить час у парку.

Старший син Юрія та Ірини Луценків Олександр одружився у вересні 2017 року. А вже у 2018-му зробив батьків бабусею та дідусем. У родині з’явилася малюсінька Олександра Олександрівна.

Як виглядають онучки Юрія Луценка

9 травня 2022-го сім’я поповнилася ще однією донечкою, яку назвали Валерією. Тепер дівчаткам уже відповідно 6 та 2 роки. Матуся вбрала їх у нарядні пишні сукенки. Розважалися всім гуртом разом із татом Олександром.

Анастасія виклала в мережу чорно-білі світлини з прогулянки парком. Вони весело проводять час учотирьох. Тож можемо роздивитися онучок Юрія Віталійовича у всій красі.

Інстаграм-акаунт Анастасії зареєстрований у Франції, тож не виключено, що прогулювалися десь неподалік свого житла. Невістка Луценка не стрималася й виклала в мережу й доволі особисте фото, де вони з чоловіком ніжно цілуються.

Як виглядають онучки Юрія Луценка

Весілля пара відгуляла, ще коли глава родини Юрій Луценко обіймав посаду генпрокурора. Тож гуляли шикарно у заміському комплексі під Києвом. Привітати молодят тоді завітали й Віталій Кличко, й Арсен Аваков, і Володимир Гройсман, і Петро Порошенко з родиною.

Свекруха Ірина Луценко подарувала новоспеченій невісточці власний салон краси. Сам Олександр після служби в АТО подався у бізнесмени. Схоже, справи у подружжя йдуть непогано, раз можуть собі дозволити розслабитися.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?