“Не уявляла, що зніму капелюх”: Осадча до 19-річчя “Світського життя” пригадала, як вражала епатажем

Щаслива мама Катя Осадча вже й думати забула, що колись вдягала на голову яскраві шляпки та була світською левицею. Але днями ведуча все ж пригадала цей період з життя – з нагоди 19-річчя програми.

Катерина Осадча останніми роками ϵ взірцем справжньої берегині. Після створення родини із Юріϵм Горбуновим у лютому 2017 року світська левиця Катерина Осадча встигла народити двох хлопчиків і тепер більше часу приділяϵ власній родині. Хто б міг подумати ще декілька років тому, що королева епатажу та володарка колекції капелюшків Катя Осадча буде господарювати на кухні і стане щасливішою, читаючи книжки із синами та наряджаючи із ними ялинку?

Сьогодні Катя Осадча майже зовсім забула, що колись позувала на червоних доріжках у кумедних капелюшках. Але фотоархіви все памʼятають і періодично нагадують Осадчій про цей проміжок з її життя. Ось, наприклад, як декілька днів тому.

Катерина Осадча пригадала, що програмі “Світське життя”, в якій вона працювала ведучою — виповнилось 19 років. Саме стільки часу пройшло з тої пори, коли ця передача вперше вийшла в телевізійний ефір.

Осадча з нагоди значущої дати продемонструвала у соціальних мережах світлини зі своїми епатажними образами в капелюшках, які вже давно залишились в минулому. Телеведуча зазначила, що день народження програми останні два роки не святкуϵ і все — через скаженого сусіда, який повернув життя кожного українця зовсім в інше русло.

Востаннϵ день народження “Світського життя” світська левиця відзначала, коли програмі виповнилось 17 років. Катерина пригадала, що за цей великий проміжок часу під шквал гострих й незручних питань королеви епатажу потрапляли багато хто із зірок. Наприклад, Дональд Трамп, Леонід Кравчук та Сара Джесіка Паркер.

Катя Осадча зізналась, що декілька років тому навіть й не уявляла собі, що колись може зняти оригінальний капелюх і створить канал з пошуку без вісти зниклих людей в соціальній мережі Telegram. Втім, зараз в неї, як і в багатьох інших небайдужих українців — саме така місія.

В той же час у 19-й день народження “Світського життя” його незмінна ведуча пообіцяла:

Обовʼязково далі буде

І ця обіцянка від Катерини Осадчої насправді даруϵ надію.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?