Jerry Heil після Євробачення не повернулася в Україну: Alyona Alyona вийшла з потяга сама. Що сталося?

Після здобуття 3-го місця в музичному конкурсі Євробачення 2024 Alyona Alyona повернулась до України наодинці. Куди ж поділась друга виконавиця з дуету, Jerry Heil?

Український дует Alyona Alyona і Jery Heil в суботу 11 травня блискуче виступили на пісенному змаганні “Євробачення 2024” здобули 3 місце. Після цього реперка Alyona Alyona повернулась до України, але без Jery Heil. Куди поділась друга вокалістка з дуету і чому вона не приїхала назад на Батьківщину?

 Alyona Alyona розповіла, куди поділась Jery Heil
Alyona Alyona розповіла, куди поділась Jery Heil

Про це розповіла шанувальникам Alyona Alyona.
За словами реперки, її колега після виступу у шведському містечку Мальме поїхала до Франції — для участі в Каннському фестивалі.

Jery поїхала на Каннський фестиваль — розповіла Alyona Alyona журналістам після повернення.

За інформаціϵю учасниці Євробачення 2024 — Jery Heil буде виступати в Каннах. І саме тому Alyona Alyona повернулась до України наодинці, щоб більше поспілкуватись із фанатами.

Каннський фестиваль у Франції, на якому буде співати Jery Heil — відкриють 14 травня.
“Один факт” нагадуϵ, що Jery Heil та Alyona Alyona дуетом представляли Україну на конкурсі Євробачення 2024. Вокалістки від України виступили у гранд-фіналі змагання під № 2. Конкуренцію їм склали ще 24 команди із різних країн світу.

Український дует виконав пісню “Teresa & Maria”. За результатами глядацького голосування та балів, нарахованих професійним журі — учасниці від України отримали 453 бали та посіли 3 місце в 68-му пісенному конкурсі Євробачення. 307 із них нарахували дівчатам глядачі, а ще 146 – професійне журі.

Jery Heil і Alyona Alyona зі своϵю композиціϵю “Teresa & Maria” поступились лише двом іншим учасникам, які представляли Хорватію та Швейцарію.

Золотою переможницею конкурсу виявилась Швейцарія. Її представник, співак Немо вийшов переможцем, набравши найбільшу кількість балів: 591.

Згідно із правилами конкурсу Євробачення 2025 року пройде на території країни-переможниці, Швейцарії.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?