33 роки разом: Гарік Кричевський привітав дружину Альону з полуничним весіллям раритетною світлиною (ФОТО)

Гарік Кричевський щемко привітав дружину Альону з 33-річчям шлюбу. Назвав це весілля полуничним і порадив фанам тренуватися, щоб у них вийшло те ж саме.

У той час, як найміцніші шлюби розпадаються, Гарік та Альона Кричевські продовжують кохати одне одного вже 33 роки поспіль. Благовірна завжди була поряд і підтримувала будь-які шалені ідеї чоловіка.

Гарік Кричевський відзначив полуничне весілля з дружиною Альоною

Спочатку вони напівлегально подалися до Німеччини, де Гарік мав намір працювати лікарем. Коли життя за кордоном більш-менш налагодилося, чоловіка вмовили поїхати з туром по російській глибинці. І знову Альона висловила підтримку, хоча цю ідею можна було назвати трішки божевільною.

Відтоді про медицину забуто назавжди. Кричевський став відомим шансоньє. Його люблять і чекають з концертами у всіх куточках світу. Але доля не втомлювалася підкидати їм нові труднощі знову й знову.

Спочатку пара відкладала появу дітей з наміром трішки обжитися. Коли з’явилася ошатна квартира, Альона довго не могла завагітніти. Врешті на світ з’явилася донечка, яку назвали Перемогою – Вікторією. За 6 років родина поповнилася сином Даніелем. Через гастролі татусь не зміг у момент народження нащадка бути поряд із дружиною.

Подружжя почало зводити просторий будинок під Києвом по сусідству з Іриною Білик. Щойно закінчили й мали намір запросити гостей на новосілля, почалося повномасштабне вторгнення.

Територія потрапила під окупацію, і у них вдома 2 тижні поспіль топталися окупанти. Розтрощили або винесли практично все, окрім дорогезного раритетного музичного інструмента. Напевно, не втямили, що ця річ коштує купу грошей.

Ось так непомітно і сплинули 33 роки спільного життя. Залишилося лише поглянути на старе архівне фото з дня весілля й трішки поностальгувати за молодими роками. Підписники Інстаграм-сторінки співака побажали Гаріку Кричевському зустріти з Альоною ще й золоте весілля разом.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?