З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева стала іконою жіночої краси та збирає овації на сцені

Ада Роговцева — українська акторка театру та кіно, яка зараз мешкаϵ в Киϵві. Попри почесний вік 86-річна Ада Миколаївна завжди стежить за зовнішністю і ніколи не виходить в світ без макіяжу.

Ада Роговцева — українська акторка, що народилась в містечку Глухів на Чернігівщині. В неї ϵ статус народної артистки України, вона ϵ Почесною громадянкою Киϵва.

Довгий час Ада Роговцева мешкала в Одесі, відвідувала школу в Полтаві, а потім – навчалась в Киϵві. В 2007 році за самовіддане служіння українській державі на ниві творчості, кіномистецтва і театру пані Аді присвоїли звання Героя України.

В 2022 році Ада Роговцева читала текст всеукраїнського радіодиктанту Національної ϵдності, а її чудовий голос змогли тоді почути навіть полярники антарктичної станції Академік Вернадський.

Найвідомішою роллю за роки акторської карʼϵри в Ади Роговцевої був образ Гелени Модлевської у спектаклі “Варшавська мелодія”. В ролі Гелі Роговцева зʼявлялась на українській сцені понад 700 разів.

Творчий шлях Ади Роговцевої був довгим. В її арсеналі налічуϵться більш ніж 120 ролей. Акторка вже пішла з Київського театру імені Лесі Українки, в якому пропрацювала понад 35 років. Зараз артистка заробляϵ на життя творчими виступами та організаціϵю творчих вечорів.

Під час творчих зустрічей із прихильниками Ада Роговцева завжди виглядаϵ бездоганно.

Завжди з макіяжем та своϵю фірмовою зачіскою каре пані Ада стаϵ взірцем жіночності та стилю. Незважаючи на свій вік, 86-річна артистка слідкуϵ за модою. В гардеробі Ади Миколаївни ϵ й гарні сукні, і українські вишиванки, і кольорові шарфики на шию. Багато своїх образів Ада Роговцева доповнюϵ яскравим намистом.

А ще Ада Миколаївна не забуваϵ й про фізичні навантаження. В спортзал вона, звісно вже не ходить – але завдяки присадибній ділянці завжди тримаϵ себе у гарній формі.

Посадити молоді дерева, прибрати травичку та бурʼяни, обробити прикореневу область навколо стареньких садових дерев та побілити їхні стовбури — це все по плечу талановитій Аді Миколаївні Роговцевій.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?