Знову Холостяк Добринін без колишньої Квіткової відвів сина у “барбер-шоп”: різниця до і після кардинальна

Телеведучий Микита Добринін відвів сина Лева у барбер-шоп. Хлопці пішли вдвох стригтися вдвох, без колишньої Добриніна, Даші Квіткової. Різниця до і після виявилась кардинальною. Подивіться самі.

Микита Добринін і Даша Квіткова познайомились під час 9-го сезону телешоу “Холостяк”. В фіналі Даша змогла здобути перемогу і після завершення вона разом із Добриніним продовжила будувати романтичні стосунки. Згодом Микита Добринін освідчився коханій на Балі. В 2020 році молодята зіграли весілля. В липні 2021 року Квіткова народила від Добриніна сина Лева.

Син Микити Добриніна і Даші Квіткової
Син Микити Добриніна і Даші Квіткової

В січні 2023 року стало відомо про те, що Даша Квіткова й Микита Добринін розлучилися. Пара повідомила про те, що більше не разом — у соціальних мережах. За словами колишнього подружжя — це було їх спільне рішення. Даша Квіткова тоді зізналась, що першою заговорила про розлучення, а Микита Добринін її підтримав.

Втім, у пари залишився спільний син Лев, якого вони виховують разом. Днями Микита Добринін показав, як проводить свій вільний час разом із сином Левом. Турботливий татусь відвів сина до барбер-шопу, де хлопчика підстригли. Результат до і після виявився кардинально різним. Подивіться самі.

Раніше Микита Добринін зізнавався, чому він навчаϵ свого сина він Даші Квіткової. Незважаючи на те, що подружжя давно розлучилося — батько все одно приймаϵ участь у вихованні Лева. Час від часу хлопчик залишаϵться з батьком наодинці і в них із сином вже зʼявилися власні традиції. Наприклад, татусь навчив сина робити сніданок та показав усі етапи приготування омлету. Вранці хлопчик навіть допоміг зірковому батьку збивати яйця для омлету.

Микита Добринін із сином Левом в ліфті
Микита Добринін із сином Левом в ліфті

Микита Добринін раніше висловлювався з приводу свого розлучення із Квітковою. За словами ведучого, вони не змогли подолати кризу у особистих стосунках. Причиною розставання він назвав стреси та складна ситуація в країні.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?