На одеському пісочку у зеленому платочку: Леся Нікітюк вперше показала своїй малечі море (ФОТО)

Леся Нікітюк вперше вивезла свого улюбленого малюка на моря. Пес телезірки Рафік побував на чорноморському узбережжі і покачався у вологому пісочку. Дивіться фото далі.

Леся Нікітюк — одна із найпопулярніших українських ведучих, яку тримав у своїх фаворитках Сергій Притула. Раніше Леся систематично займалась плаванням та маϵ звання кандидатки в майстри спорту. В подальшому Нікітюк покинула великий спорт через те, що хотіла реалізувати себе в творчому середовищі, а виснажливі тренування цьому заважали.
Зараз Леся Нікітюк відома як ведуча шоу “Хто зверху?” та пробуϵ свої сили в інших напрямках. Наприклад взимку 2020 року знаменитість записала сольний трек “Ями”, а з 2023 року започаткувала новий тренд в Instagram із пародіями на популярних кіногероїв (Сімпсони та інші).

Окрім роботи та творчої реалізації Леся Нікітюк встигаϵ й доглядати за своїм домашнім улюбленцем – пухнастим песиком Рафіком (повне імʼя – Рафаель). Днями телеведуча опинилась в Одесі та привела свого песика на морське узбережжя.

Пес Лесі Нікітюк виїхав на море
Пес Лесі Нікітюк виїхав на море

Фотосесія, влаштована телезіркою поблизу від Чорного моря — вийшла майже ідеальною. Пухнастий улюбленець зірки у зеленому платочку на шиї погуляв по вологому пісочку і побачив купу морської капусти, яку винесло на берег моря під час приливу.

Леся Нікітюк завела собі песика породи вест хайленд уайт терьер декілька років тому. За декілька років життя білий песик помітно підріс та став зовсім дорослим. За життям пухнастого улюбленця телезірки можуть спостерігати багато шанувальників. Адже господиня собачки завела спеціально для нього окрему сторінку у соціальній мережі Instagram. Ця сторінка приватна.

Пес Лесі Нікітюк Рафік погуляв на морі
Пес Лесі Нікітюк Рафік погуляв на морі

В соцмережах самої Лесі Нікітюк пухнастий собачка також часто зʼявляϵться. Хазяйка показуϵ кадри з життя улюбленця як в квартирі, так і на присадибній ділянці в батьків і навіть на чорноморському узбережжі.

Песика Рафіка подарував Лесі Нікітюк її хлопець на день народження. З того моменту знаменитість проводить багато часу зі своїм пухнастим другом.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?