Заради нього жінки розлучалися: про особисте життя Святослава Вакарчука можна писати сценарій для серіалу

Артист Святослав Вакарчук має досить цікаве та насичене особисте життя: як виглядали усі його жінки, починаючи з молодості та до теперішнього часу?

Під час навчання в університеті, молодий Вакарчук зустрівся з Лялою Фонарьовою, чарівною брюнеткою, чиї образи викликали захоплення. Ця зустріч була більш спонтанною, ніж запланованою, але виявилася ключовою для обох.

Зв’язок між Вакарчуком і Лялею був надзвичайно міцним. Його пристрасть до неї була настільки глибокою, що вона призвела до розриву її стосунків з львівським бізнесменом Володимиром Тарасюком. Ляля і Тарасюк підтримували гармонійні стосунки, вони вже виховували маленьку доньку Діану. Однак вона відчула, що її місце поряд із Вакарчуком і вирішила йти за своїм щастям.

Святослав Вакарчук розповів про всіх своїх жінок
Святослав Вакарчук розповів про всіх своїх жінок

Святослав і Ляля були закохані, проте не поспішали з одруженням. Вакарчук вважав, що офіційне оформлення стосунків не має для нього першочергового значення. Проте в 2015 році вони все таки вирішили одружитись. Церемонія була скромною та простою, запрошено було лише найближчих.

Святослав Вакарчук розповів про всіх своїх жінок
Святослав Вакарчук розповів про всіх своїх жінок

Здавалося, що ця пара є прикладом стабільних та довгострокових стосунків, але у 2021 році стало відомо, що вони розлучились. Причини не були оголошені, але є інформація, що ініціатором розлучення став Святослав Вакарчук.

У 2021 році стало відомо, що у Вакарчука народився син Іван. Матір’ю першого сина музиканта стала продюсерка Євгенія Яцута, яка вже у 2018 році працювала над відеокліпом для “Океану Ельзи”. Їхні стосунки почалися вже у 2020 році, коли Вакарчук розійшовся з попередньою жінкою. Відтак, ця нова обставина стала не лише поворотом в особистому житті музиканта, а й спровокувала нові роздуми та дискусії у суспільстві щодо його особистих виборів та змін у житті.

Святослав Вакарчук розповів про всіх своїх жінок
Святослав Вакарчук розповів про всіх своїх жінок

Історія кохання Святослава Вакарчука з його новою обраницею Євгенією, надзвичайно нагадує початок стосунків із колишньою дружиною. Подібно до його минулої дружини, Євгенія також була одружена та виховувала доньку зі своїм чоловіком.

Святослав Вакарчук розповів про всіх своїх жінок
Святослав Вакарчук розповів про всіх своїх жінок

Святослав Вакарчук, лідер гурту “Океан Ельзи”, старанно захищає своє особисте життя від публічної уваги. Незважаючи на популярність та славу, він утримується від публікацій спільних фотографій зі своєю коханою та рідко згадує про неї у соціальних мережах.

Проте, в 2022 році на офіційній сторінці гурту “Океан Ельзи” з’явилась несподівана новина: Святослав Вакарчук став батьком вдруге. У нього народилась донька, якій вони дали ім’я Соломія.

Нові статті

Схожі статті

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.