Дантес колись був милим пухляшем: мама Володі показала Кацуріній його фото з далекого минулого

Володимир Дантес зізнався, що його мама надіслала його коханій Даші Кацуріній світлину, на якій зображений він сам в "тілі". Подивіться, як виглядав телеведучий раніше.

Артист, співак і телеведучий Володимир Дантес завжди намагаϵться тримати себе в чудовій фізичній формі. Колись, ще за часів юності — йому доводилось мати справу із труднощами, що повʼязані із зайвими кілограмами.

В своϵму акаунті Instagram чоловік розповів, як його мама відправила Даші Кацуріній повідомлення із світлиною. На архівному фото Дантес зображений в юні роки і на декілька кілограмів важче від сьогоднішньої маси тіла.

Володимир Дантес показав, як виглядав, коли був повнішим
Володимир Дантес показав, як виглядав, коли був повнішим

Мама артиста надіслала фото Кацуріній навмисно — щоб вона в реальності побачила, яким може бути її коханий чоловік.

В день матері приїжджаϵш до мами із квітами, проводиш час… І у відповідь на прояв уваги вона надсилаϵ твоїй дівчині такі світлини.

Романтичні стосунки між Дашею Кацуріною та Володимиром Дантесом розпочалися в 2022 році. Артист оголосив про нові стосунки через декілька місяців після того, як розлучився із Надіϵю Дорофеϵвою. Цікаво, що колишня дружина Дантеса тепер у відносинах із колишнім чоловіком Даші Кацуріної — Михайлом.

Після початку повномасштабного вторгнення Даша Кацуріна разом із своїми дітьми від Михайла Кацуріна виїхала до Польщі. Вона повідомляла, що життя у Варшаві для неї — це лише діти та робота. Через це прихильники Кацуріної почали поширювати чутки про те, що пара розлучилася. Масла у вогонь підлило те, що в 2023 році Даша не привітала коханого Володимира Дантеса із 35-м днем народження.

Втім, згодом ці чутки не підтвердилися. Схоже, що закохані продовжують спілкування, якщо навіть мама Володі Дантеса спілкуϵться із Дашею через смс повідомлення. До того ж, наприкінці квітня артист ніжно привітав кохану Дашу із її днем народження. Він оприлюднив у соціальних мережах спільні світлини із коханою жінкою та зізнався, що Даша – дуже вродлива дівчина. На це привітання Кацуріна відреагувала коротким коментарем:

Вова, що ти робиш? — написала іменинниця.

На початку лютого 2024 року у Володимира Дантеса і Даші Кацуріної сталось поповнення. Ні, вони не народили дитину, а лише взяли в оселю песика. Розширити родину закохані вирішили після переїзду в новий будинок.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?