Не один десяток тисяч доларів: Позитив розповів, скільки найбільше йому платили за виступ з Дорофєєвою

10 років поспіль українська молодь витанцьовувала під хіти гурту "Время и Стекло". Потім дует розпався. Позитив нещодавно вдарився у спогади, пригадавши, який гонорар із Надею отримали найбільший.

Виявляється, гурт “Время и Стекло” обожнювала не лише молодь. Позитива й Надю Дорофєєву залюбки запрошували на корпоративи й солідні українські чоловіки. Назавжди у пам’яті Олексія Завгороднього залишиться виступ в Ігоря Коломойського.

Позитив пригадав найбільший гонорар за корпоратив

Бізнесмен запросив дует на новорічний корпоратив. Розрахувався доволі щедро – виклав артистам аж 60 тисяч доларів. Це був максимум, який здобули Надя з Позитивом за роки співпраці:

“Наскільки я пам’ятаю, це був максимальний”.

Звісно, кожному з артистів пішло лише по 10% від загальної суми. Зараз видається, що платили продюсери виконавцям малувато. Та нині про це годі говорити, адже ані Дорофєєва, ані Позитив більше не співпрацюють з лейблом Потапа та Ірини Горової. Та він уже й розпався.

Позитив пригадав найбільший гонорар за корпоратив

Натомість того вечора Позитиву довелося не лише співати. Ігор Валерійович, назвавши Альошу “малим”, запросив зіграти у настільний футбол, поставивши “двушку”. Дарма, що у репера було всього 600.

Та помірятися силами у вправності з олігархом так і не вдалося. Коломойського кудись терміново викликали. Тож вони не дограли тоді. А нині найщедріший меломан перебуває у буцегарні, маючи купу серйозних підозр.

Позитив пригадав найбільший гонорар за корпоратив

Багато фанів і досі шкодують про розпад “Время и Стекло”. Адже музика дуету була такою ритмічною та запальною, що ноги самі пускалися в танок. Виступаючи поодинці, Надя й Олексій поки не досягли тих висот, які мали, працюючи спільно.

Дехто з фанів вважав, що вони пара. Лише згодом з’ясувалося, що Позитив одружений з іншою дівчиною, а Дорофєєва обрала собі в благовірні Володю Дантеса. Нині обидва їхні шлюби розпалися, й вони мають інших партнерів по життю.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?