“Дійсно профі і душевна людина”: Олена Мозгова назвала найадекватнішого артиста на українській сцені

Донька видатного артиста України Миколи Мозгового розповіла про найадекватнішого артиста української сцени. Хто цей чоловік на думку Олени Мозгової? Дізнайтесь про це далі.

Продюсерка Олена Мозгова протягом останніх тижнів займаϵться підготовкою до концерту, присвяченому памʼяті її батька — видатного співака й народного артиста України. Відомо, що концерт відбудеться у листопаді 2024 року. Але вже зараз донька музиканта активно співпрацюϵ з українськими артистами, які будуть виконувати творчі композиції її батька.

Один із виконавців — музикант Monatik. Ще в грудні 2022 року він презентував пісню “Дивна ніч”, яка ϵ кавером на композицію Миколи Мозгового.

Олена Мозгова назвала найадекватнішого співака в українському шоу-бізнесі
Олена Мозгова назвала найадекватнішого співака в українському шоу-бізнесі

Донька співака, Олена Мозгова, на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook розповіла, що Монатік — дуже душевна і найадекватніша людина. Продюсерка назвала його справжнім профі.

Також Мозгова розповіла, що на концерті, присвяченому памʼяті її батька – будуть присутні лише найбільш талановиті та адекватні особистості. І це не завжди будуть зірки, яких усі знають.

Monatik — український співак, танцюрист та хореограф, який маϵ звання заслуженого артиста України. Він народився в Луцьку Волинської області, був наставником українського вокального талант-шоу “Голос. Діти”, яке проходило в 2016 та 2017 році а також “Голос країни” 2019, 2020 та 2021 років. Цей артист дійсно маϵ гарний голос та велику, добру українську душу. Цікаво, що музичної освіти в нього немаϵ. Ще в підлітковому віці Дмитро Монатік захопився танцями, а найбільшою його пристрастю став брейк-данс.

В подальшому Монатік брав участь у другому сезоні “Фабрики зірок”. В телешоу йому потрапити не вдалось, але молодий талант помітила Наталія Могилевська та запросила Monatikа в свій балет. За роки творчості артист встиг записати 3 студійних альбоми.
Monatik — одружений. Його жінку звуть Ірина. Подружжя виховуϵ двох синів: Платона та Данила.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?