Катя Осадча зайнялася фігурою до літа: скільки зайвих кілограмів планує скинути дружина Юрія Горбунова

Катя Осадча встигає всюди. І розшуком людей займається, і передачу "Пісня мого життя веде", і дітей ростить. Ще й на фігуру звертає увагу. До літа збирається скинути зайві кілограми.

У 40 років набагато складніше тримати себе у формі, аніж у 20. Та мама трьох дітей не збирається наїдати талію. Катя Осадча щойно помітить не ті цифри на вагах, як відразу ж береться до діла.

Попри те, що довгий час працювала моделлю, ведуча ніколи не була вдоволена своєю статурою. Нині Катерину хвилює двійко зайвих кілограмів. Інша жінка на таку дрібницю й уваги б не звернула, але Осадча завжди звикла добиватися бажаного.

Катя Осадча планує схуднути до літа

Тому поставила мету – схуднути на 2 кг до літа. Вона завжди стежить за тим, що вживає. Так, Осадча відмовилася від солодкого. Навіть фруктами ласує виключно в першій половині дня. А після 15 години вже не дозволяє собі ані апельсинку, ані бананчик.

Хліб знаменитість теж викреслила зі свого меню, а от води п’є багато, як радить більшість дієтологів. Кашу з котлетою ведуча не поєднує. Вважає, що слід дотримуватися роздільного харчування.

Катя Осадча планує схуднути до літа

Тож може з’їсти кашу з салатом, а в наступне приймання їжі – вже котлету з салатом. Отак і добивається, щоб білки не перетиналися з вуглеводами. На ті дні, що залишилися у травні, Осадча окреслила грандіозний план.

Найперше має скинути 2 кг, які наїла за зиму, щоб зустріти літо у комфортній вазі. Ще Катруся намітила дочитати кілька книжок, які розпочала й чомусь закинула. До того ж потрібно вирішити чимало робочих моментів.

При цьому Осадча сподівається, що сама себе не з’їсть, потурбується про здоров’я й обов’язково встигне виконати всі омріяні плани. Цікаво, до чоловіка Юрія Горбунова та спільних синів вона така ж вимоглива, як до себе, чи дозволяє їм хоч трішечки розслабитися?

Нові статті

Схожі статті

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.