Кожному чоловіку по нащадку: як виглядають діти 94-річної Ліни Костенко, яких розкидало по всьому світу

Поетеса Ліна Костенко показала як виглядають її дочка та син, які перебувають в Італії та США: що відомо про дітей, чим займаються та хто батько?

Ліна Костенко є символом української поезії, однією з найблискучих постатей в історії України. Творчість Костенко пронизана темами кохання і внутрішніх переживань, що робить її поезію надзвичайно проникливою та емоційно насиченою.

У молодості Ліна Костенко мала доволі багато прихильників. Першим із них був польський літератор Єжи-Ян Пахльовський, якого вона зустріла в інституті. Проте їхній союз не тривав довго через відмінності в характерах.

Ліна Костенко показала, як виглядав її перший чоловік
Ліна Костенко показала, як виглядав її перший чоловік

Пізніше, коли їй було 28 років, вона розпочала романтичні стосунки з письменником і перекладачем Аркадієм Добровольським, значно старшим за неї на двадцять років.

Василь Цвіркунов, який очолював кіностудію імені Довженка, став другим чоловіком Ліни Костенко. Вони познайомились, коли Ліні Костенко було 33 роки, а Василеві 46 років. На той момент, поетеса вже мала доньку та перебувала у стосунках з Аркадієм Добровольським, а Василь мав свою родину. Незважаючи на це, вони почали зустрічатись та їхній шлюб тривав протягом 25 років, до трагічної смерті Василя.

Ліна Костенко показала, як виглядав її другий чоловік
Ліна Костенко показала, як виглядав її другий чоловік

Пізніше з’явилися чутки про можливий роман між Ліною Костенко та Василем Симоненком, але сама Ліна ніколи не підтверджувала цю інформацію публічно.

Ліна Костенко та Василь Симоненко
Ліна Костенко та Василь Симоненко

У житті Ліни Костенко були й інші радісні моменти, зокрема материнство. Вона стала матір’ю двох дітей, їхня доля знайшла відображення в різних сферах життя.

Ліна Костенко показала, як виглядають її донька та син
Ліна Костенко показала, як виглядають її донька та син

Її старша донька, Оксана Пахльовська, досягла успіху як видатна професорка, письменниця та керівник кафедри україністики в Римському університеті Ла Сап’єнца.

Ліна Костенко разом зі своєю донькою Оксаною
Ліна Костенко разом зі своєю донькою Оксаною

У другому шлюбі Ліни Костенко народився син, Василь Цвіркунов-молодший. Він обрав собі кар’єру програміста та на даний момент проживає разом зі своєю родиною в США.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?