З макіяжем і манікюром: 76-річна Софія Ротару залишила за собою статус ікони жіночої краси навіть на пенсії

Софія Ротару — еталон жіночої краси. В свої 76 років співачка виглядаϵ так само бездоганно, як і в юні роки. Подивіться на стильні образи 76-річної артистки, яка являϵ собою взірець жіночності.

Софія Михайлівна Ротару — легендарна радянська й українська співачка, яка навіть у свої 76 років залишаться одніϵю з найкрасивіших жінок естради.

Софія Ротару в 76 років виглядаϵ бездоганно
Софія Ротару в 76 років виглядаϵ бездоганно

Софію Ротару багато хто називаϵ легендою естради, а її альбоми розходяться мільйонними тиражами. Ця артистка – взірець жіночності і кумир мільйонів, яка ніколи не соромилась власного простого походження. Поза сценою Софія Михайлівна із радістю пораϵться по господарству та й на рибалку їй зʼїздити — тільки в радість.

Софія Ротару навіть в свої 76 років - така ж красива й чарівна
Софія Ротару навіть в свої 76 років – така ж красива й чарівна

Народилась Софія Ротару в селищі Маршинці Чернівецької області. Співачка – з багатодітної родини була другою серед шістьох дітей. В родині майбутньої артистки співати любили усі. Але голос Софії Михайлівни — звучав мелодійніше за інших родичів.

Софія Ротару любила співати з дитинства
Софія Ротару любила співати з дитинства

Односельці в Маршинцях за співочий голос навіть прозвали її буковинським соловейком.
Популярність прийшла до Софії Ротару занадто рано — в 17 років, коли майбутня народна улюблениця перемогла в Республіканському фестивалі народних талантів. Тоді її фото було надруковане на обкладинці журналу. Саме там юну красуню побачив її колишній чоловік Анатолій Євдокименко.

Софія Михайлівна завжди була за експерименти у творчості, а на сцені та й поза нею артистка завжди виходила в гарних та стильних нарядах, з елегантним макіяжем та доглянутим манікюром.

Софія Михайлівна Ротару - взірець жіночності
Софія Михайлівна Ротару – взірець жіночності

В творчості артистка випробовувала себе в різноманітних жанрах. Пробувала навіть реп-пісні співати. В свої 76-років Софія Ротару залишаться одніϵю з найкрасивіших артисток естради. Особливих секретів молодості в артистки нема.

Софія Ротару - взірець жіночої краси
Софія Ротару – взірець жіночої краси

Співачка зізнавалась, що дотримуϵться здорового харчування, веде активний спосіб життя й з оптимізмом налаштована до оточуючих людей та навколишнього світу.

Софія Ротару з родиною
Софія Ротару з родиною

Зараз Софія Михайлівна Ротару все більше часу приділяϵ власній родині. В неї вже виросли онуки Анатолій та Софія. Співачка зізнавалась — якщо в неї був би шанс прожити життя спочатку, то вона прожила б його точнісінько так само.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?