Ледве не одружився з іншою: кого кохав Максим Галкін до того, як на горизонті з’явилася Алла Пугачова

Гуморист Максим Галкін щасливо одружений на співачці Аллі Пугачовій. Але до Примадонни в нього вже були відносини, які ледве не довели до шлюбу. Дізнайтесь, в кого був закоханий молодий Галкін?

Особисте життя Максима Галкіна існувало й до одруження на Аллі Борисівни Пугачової. Коли гуморист ще не був знайомий зі своϵю Примадонною — в його житті була інша кохана жінка. Вона зовсім не схожа на Аллу Борисівну, але — теж вродлива та гарна.

Максим Галкін в свої юні роки приділяв багато уваги брюнетці, яка не маϵ нічого спільного із нинішньою дружиною гумориста. Імʼя красуні — Анастасія Чернобровіна. Жінка працюϵ ведучою на одному з телеканалів росії та веде ранкову програму. В той час, коли зʼявилися чутки про її романтичні стосунки із Максимом Галкіним — Чернобровіна тільки починала свою карʼϵру на телебаченні.

Максим Галкін показав, як виглядала дівчина, яку він кохав до Алли Пугачової
Максим Галкін показав, як виглядала дівчина, яку він кохав до Алли Пугачової

Галкін робив романтичні та широкі жести вбік розкішної брюнетки. Шоумен дарував їй красиві букети квітів та дорогоцінні подарунки. Водив її до ресторанів. Однак виносити особисте життя на люди ані Галкін, ані Чернобровіна не хотіли. І тому ретельно приховувалися від журналістів.

І все ж фотографам вдалося одного разу їх підловити в той самий час, коли Максим з Анастасіϵю мило спілкувались й тримались за руки. Втім, сама Анастасія завжди спростовувала свої романтичні стосунки із гумористом Галкіним. І наполягала на тому, що вони — лише добрі друзі.

Чернобровіна завжди казала про те, що залицяння молодого гумориста були для неї приϵмними. Але карʼϵра все ж була для неї на першому місці. І заміж вона на той момент точно не збиралася.

Понад 20 років тому в суспільстві ширилися чутки про те, що саме Алла Пугачова розлучила Галкіна та Чернобровіну. Втім, сам Максим Галкін та й Анастасія Чернобровіна ніколи не приховували того, чому саме вони розлучилися.

Кохана дівчина Максима Галкіна Анастасія Чернобровіна
Кохана дівчина Максима Галкіна Анастасія Чернобровіна

Зараз Анастасія Чернобровіна щасливо одружена з іншим чоловіком. Однак імені свого обранця вона не розкриваϵ.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?