Пішов стопами матері: Наталія Сумська неспроста пишається єдиним сином – як він виглядає і хто батько

Наталія Сумська має старшу доньку й молодшого сина. Якщо Дарина весь час завдає матері головного болю, то В'ячеслав є приводом для гордості зіркових матусі й татуся.

Шлюб із колегою по театру Анатолієм Хостікоєвим 68-річна Наталія Сумська вважає щасливим. Вони поряд уже понад 2 десятиліття. До цього акторка була заміжня за кінооператором Ігорем Мамаєвим.

Син Сумської та Хостікоєва досі неодружений

Вперше вийшла заміж не з великого кохання, а щоб не засидітися в дівках. У шлюбі народилася донька Дарина. Але чоловік і дружина прожили лише 7 років, після чого розлучилися.

Наталія стала третьою дружиною Анатолія Хостікоєва. Врешті знайшла жіноче щастя й подарувала благовірному синочка В’ячеслава. Нині нащадку вже 28 років. Якщо Дарина приносить матусі лише сльози й переживання, то син є справжньою розрадою.

Син Сумської та Хостікоєва досі неодружений

У житті доньки сталася трагедія – помер чоловік. Після цього вона перестала працювати й дбати про свою дитину, тож усі ці турботи лягли на плечі Наталії В’ячеславівни. А от син, названий на честь видатного діда В’ячеслава Сумського, дарує матусі лише радість.

Син Сумської та Хостікоєва досі неодружений

Молодик грає у театрі разом із батьками. В’ячеслав Хостікоєв чимало знімається в кіно. Серце парубка заполонила колега Анастасія Рула. І хоч вони разом уже 12 років, вести кохану під вінець Хостікоєв-молодший не поспішає.

Син Сумської та Хостікоєва досі неодружений

Його влаштовує те, що вони живуть під одним дахом уже близько 7 років. Він вважає дівчину за дружину. Якщо вона схоче, готовий розписатися хоч сьогодні, але чомусь досі цього не зробив. В’ячеславу подобається прокидатися поряд із Настею, посміхатися їй.

Вони познайомилися ще на 1 курсі. Хостікоєву треба було обрати собі пару для етюду. Настя показувала жестами, що не хоче, але він взяв саме її. Вони обійнялися і відчули – в обох серденьках щось тьохнуло. Після того кілька разів сходилися й розходилися. Але востаннє В’ячеслав сказав, що більше не відпустить від себе. Так і зробив.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?