День вишиванки не без модних конфузів: Могилевська, Полякова, Решетніки одяглись майже один в один (ФОТО)

День вишиванки в Україні пройшов не без модних співпадінь. Наталія Могилевська, Оля Полякова і родина Решетників одяглись майже в однакові вбрання. "Один Факт" пропонуϵ оцінити зіркові вишиванки.

Вчора, 16 травня – в Україні відзначали День вишиванки. Багато знаменитостей вбралися у розшиті сукні або сорочки, щоб зробити фотосесію на тлі української природи. Не обійшлось цього дня і без модних конфузів. Адже деякі із зірок вбрались в майже однакові наряди. Подивіться, в яких вишиванках відзначили свято Оля Полякова, Наталія Могилевська і родина Решетніків.

Христина та Григорій Решетнік

Подружжя Решетніків зустріло День вишиванки у вбранні білого кольору, розшитому орнаментом синього кольору.

Христина Решетнік вдягнула сукню міні з широким поясом. Її чоловік Григорій був на святковій фотосесії в білій сорочці, розшитій таким же синім малюнком.

Христина і Григорій Решетнік влаштували фотосесію на тлі високого флагштоку із українським прапором та церковних куполів.

Наталія Могилевська

Сукня Наталії Могилевської до Дня вишиванки була дуже схожою на вбрання Решетніків. Артистка обрала наряд білого кольору із синьою вишивкою. Щоправда, на відміну від Христини Решетнік сукня Наталки Могилевської маϵ довжину до самої підлоги і широкі рукави. Доповнюϵ її V-подібний виріз.

Оля Полякова

“Королева ночі” Оля Полякова влаштувала на своїй сторінці в Instagram справжній парад вишиванок до свята. Серед них були і варіанти з різнобарвним орнаментом, і класична біла сорочка вишиванка, оздоблена синім малюнком (майже, як в Христини Решетнік) і сукня із салатовим візерунком на темно-сірому фоні.

Оля Полякова в українській вишиванці
Оля Полякова в українській вишиванці

В гардеробі Олі Полякової ϵ й чорна українська вишиванка, прикрашена різнобарвними квітами. А ще — модель білої сорочки, прикрашеної класичним червоно-чорним візерунком.

Оля Полякова зізналась, що для неї вишиванка — це символ дому, який завжди можна взяти із собою.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.