Серце соліста Kalush Orchestra у рожевій панамці зайняте: як виглядає його кохана і мама Стефанія насправді

Олег Псюк і його команда Kalush Orchestra у 2022 році принесли перемогу Україні на "Євробаченні". Погляньмо, як виглядає подруга лідера гурту та мама Стефанія, якій і була присвячена переможна пісня.

Нещодавно Олег Псюк відзначив 30-річчя. До цієї дати прийшов із чималими здобутками. Спромігся зі своєю піснею “Мама Стефанія” здобути перемогу на престижному пісенному конкурсі “Євробачення”.

Звісно, 2023 року через ведення бойових дій в Україні не наважилися робити багатотисячне зібрання музичних фанів у Києві, тому провели “Євробачення” в Англії. Але Stefania залюбки переспівували всі – і дорослі, і малі.

Олег Псюк показав маму Стефанію та кохану Олександру

Маму Олега й справді звати Стефанія. Жінка весь час працює продавчинею. Коли син брав участь у Нацвідборі, матуся зробила сюрприз – тайкома від Олега приїхала до Києва й перебувала у залі, тож слухала присвячену собі пісню наживо.

Без рожевої панами мешканця міста Калуш важко уявити. Цей головний убір після конкурсу став справжнім трендом. Навіть на аукціоні за нього віддали шалені гроші. Шлях до музики у Псюка був довгим.

Олег Псюк показав маму Стефанію та кохану Олександру

Пісні почав писати в 15 років, надихаючись творчістю Емінема. Але освіту здобув у лісотехнічному університеті. Перепробував чимало професій, в тому числі й тих, які потребували грубої фізичної сили.

Якийсь час у 2018 році був помічником менеджера в alyona alyona. Тоді й випустив альбом “Торба”, назвавши себе Псючим сином. Свій гурт Kalush зібрав за оголошенням у Фейсбуці. Хлопці виконували чисто реп.

Олег Псюк показав маму Стефанію та кохану Олександру

А от Kalush Orchestra має розширений склад і базується на фольклорних нотках. На “Євробачення 2022” від України мала їхати Alina Pash. Але артистку звинуватили у відвідування анексованого Криму, тому відправили учасників, які посіли 2 місце. Виступ, як знаємо, видався дуже вдалим.

Вже 3 роки поспіль серце Олега Псюка не вільне. Його заполонила Олександра Білобров. Репер не приховує свою кохану від загалу й частенько викладає в мережу спільні світлини. Як і матусі, присвятив дівчині пісню “А ти знала”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?