З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева і 94-річна Ліна Костенко стали іконами жіночої краси

Ада Роговцева і Ліна Костенко – дві творчих особистості, які зробили великий внесок в українське мистецтво. В своϵму почесному віці ці жінки залишились взірцем жіночої краси.

Ада Роговцева і Ліна Костенко — дві яскраві особистості, які зробили вагомий внесок в українське мистецтво. Талановита акторка і не менш талановита письменниця займались творчістю з юних років і завжди ділились емоціями з великою кількістю людей.

Втім, нескінченне дарування гарного настрою і духовного натхнення не позбавило цих жінок природної краси.

Ада Роговцева

Видатні українські особистості: Ада Роговцева і Ліна Костенко
Видатні українські особистості: Ада Роговцева і Ліна Костенко

В свої 86 років Ада Роговцева приϵмно вражаϵ охайною зовнішністю, гарним макіяжем і теплим поглядом блакитних очей. В цій чарівній жінці поϵдналися щирість, відвертість та неймовірна творча енергетика.

Ада Роговцева зізнавалась, що їй залишатись у бездоганній формі допомагаϵ постійна зайнятість та робота. А ще славетна українська акторка займаϵться веденням щоденників. Записи, що роками збережені в них — артистка використала для написання автобіографічної книги “Свідоцтво про життя”.

Українська акторка Ада Роговцева
Українська акторка Ада Роговцева

Ада Роговцева вважаϵ, що рухатись по життю і завжди залишатись вродливою їй допомогаϵ любов. Це може бути й любов до ближнього, й любов до роботи, і любов до Бога. І, звісно, любов до самої себе.

Якогось особливого стилю в артистки немаϵ. Хіба що сценічні образи. Вона слідкуϵ за модою, але ніколи не приміряϵ її на себе. Зараз в цьому просто немаϵ потреби, а раніше для створення унікального гардеробу в акторки не було можливостей.

В гонитві за красою Ада Роговцева лише раз спробувала зробити підтяжку обличчя. Це сталось в 60 років. Також зірка українського театру та кінематографу інколи робила уколи краси. Не через те, що їй самій так хотілося. Просто знаменитості потрібно було зберігати гарну зовнішність заради того, щоб залишитись у професії.

Також Ада Роговцева рідко коли користуϵться кремами для обличчя. Бо вони їй здаються занадто жирними. А ось гарна зовнішність, на її думку – це суто генетика.

Ліна Костенко

Поетеса Ліна Костенко
Поетеса Ліна Костенко

Ліна Костенко – ще одна талановита жінка сучасної України. В цьому році їй виповнилось 94 роки. Одна із найвидатніших письменниць української літератури стала символом індивідуальності та творчої енергії.

Навіть в похилому віці поетеса залишаϵться справжньою жінкою, яка слідкуϵ за власною зовнішністю і ніколи не виходить в світ без макіяжу. Завжди при параді, з яскравою помадою та тінями на віках — Ліна Василівна Костенко являϵ собою взірець жіночності та української вроди.

Ліна Костенко ніколи не робила пластичних операцій, а гарна зовнішність — це результат гарної генетики.

Нові статті

Схожі статті

Всі бабусі на неї оглядалися: Настю Каменських побачили в київському метро у сукні з глибоким вирізом зверху

Співачка Настя Каменських повернулась до України та одразу показалась у київському метрополітені: як відреагували люди на появу зірку? Подробиці.

Не холостяк, як думають всі: зірка “Дизель шоу” Євген Сморигін показав, як виглядає його реальна дружина

Євген Сморигін — популярний артист, що встав популярним завдяки участі в гумористичному проекті "Дизель шоу". Він — не холостяк, як вважають багато прихильників. Його дружина — особа не публічна.

Пиріжки “Водолаз” – новий хіт на моїй кухні, бо не черствіє зовсім! Це пух, а не тісто – спробуйте

Якщо ви хочете приготувати щось дуже смачне та не витрачати на це весь день - рекомендуємо спробувати цей рецепт пиріжків: що потрібно для тіста "Водолаз".

Гороскоп на 29 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: екстрим цього дня буде зашкалювати – прогноз

Гороскоп на 29 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять зробити день суто для відпочинку - заплануйте активності для вас та ваших близьких.