“Не затримуються вони надовго”: продюсерка Олена Мозгова розповіла, куди діваються вишиванки з її гардеробу

Українська продюсерка Олена Мозгова показала раритетну вишиванку, яку їй колись подарував знаменитий батько. В гардеробі Олени вона залишилась ϵдиною, а ось куди подівались інші — читайте далі.

Продюсерка і донька відомого українського митця Миколи Мозгового Олена до Дня вишиванки пригадала, що в її гардеробі зараз лише одна розшита українськими візерунками сорочка.

Зазвичай в знаменитості цих вишиванок було безліч. Але кожну із них вона даруϵ знайомим і подругам. При чому такі подарунки пані Олена робить не тільки на свята.
Втім, в гардеробі Олени Мозгової ϵ й вишиванка, яку вона ніколи й нікому не подаруϵ. Адже вона сама по собі — подарунок. Цю вишиванку Олені приніс в якості презенту батько, Микола Мозговий.

Старовинна буковинська вишиванка зʼявилась в Олени Мозгової приблизно в 1990 році. Вона почала її носити з 16 років та надягала зазвичай під джинси або штани. Вдягала цей національний одяг без усіляких приводів, бо Олені Мозговій просто подобався такий одяг. На вулиці люди, побачивши жіночку в такому вбранні – постійно озиралися. В Киϵві та й інших містах України такий одяг ще не був у тренді.

Олена Мозгова показала себе у вишиванці
Олена Мозгова показала себе у вишиванці

Ще Олена Мозгова пригадала, як в Донецьку в 2006 році на День міста вийшла на люди саме у вишиванці. Продюсерка пригадала, що на одному з прийомів на неї дивились, ніби на музейний експонат.

Олена Мозгова – донька славетного українського співака Миколи Мозгового. Артист відійшов у засвіти, але його творча спадщина залишилась. В листопаді 2024 року донька музиканта готуϵ вечір памʼяті батька, на якому будуть виступати українські артисти із композиціями Миколи Петровича.

Олена Мозгова з 2014 року займаϵться волонтерською діяльністю задля підтримки ЗСУ. Продюсерка активно веде сторінку у соціальній мережі Facebook. Там Олена Мозгова часто демонструϵ яскраві малюнки своϵї молодшої доньки Соломії та пропонуϵ придбати футболки із цими надрукованими малюнками за донат на потреби захисників.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.