Зустрілись на роботі та одружились: Каменських, Брежнєва, Кароль розповіли про свої службові романи

Ви не знали, але насправді все почалось з роботи: що відомо про службові романи Насті Каменських, Віри Брежнєвої та Тіни Кароль, які переросли в шлюб?

Службові романи нерідко стають новиною, яка дивує багатьох фанатів своїх кумирів. Особливої уваги заслуговують історії відомих українських зірок, таких як Настя Каменських, Віра Брежнєва та Тіна Кароль, чиї романи на роботі переросли у міцні романтичні стосунки.

Настя Каменських та Потап

Стосунки між Настею Каменських і Потапом пройшли шлях від ворожості до справжнього кохання. Їхня спільна історія розпочалася з дуету “Потап і Настя”. У перші роки співпраці вони відверто не терпіли один одного. Каменських часто згадувала, як під час гастролей вони літали різними літаками та зупинялися в окремих готелях. Однак з часом взаємна неприязнь перетворилася на симпатію, і зрештою вони закохалися один в одного.

Настя Каменських та Олексій Потапенко
Настя Каменських та Олексій Потапенко

У 2017 році пара офіційно зареєструвала свій шлюб, пізніше влаштували розкішне весілля під Києвом. Про їхні стосунки публічно стало відомо лише в день весілля, але багато шанувальників підозрювали про їхній роман ще задовго до цього.

Тіна Кароль та Євген Огір

Тіна Кароль завжди привертала увагу численних відомих продюсерів. Проте, вона зробила вибір на користь Євгена Огіра, який став не лише її продюсером, але й чоловіком. Їхні стосунки переросли у щось більш глибоке, і у 2008 році пара офіційно одружилася. Вже наступного року у них народився син, якого назвали Веніаміном.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Їхній шлюб тривав 5 років, оскільки Євген Огір протягом тривалого часу боровся з раком шлунка, і у 2013 році хвороба перемогла. Його смерть стала великим потрясінням для Тіни Кароль, проте вона завжди зберігає пам’ять про нього і самостійно виховує їхнього сина.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Віра Брежнєва, відома співачка і колишня учасниця популярної жіночої групи “ВІА Гра”, вперше зустріла продюсера Костянтина Меладзе, коли приєдналася до колективу. Їхні стосунки довгий час залишалися в таємниці, проте у 2015 році вони офіційно одружилися. За чутками, їхній роман тривав близько десяти років до весілля, і багато хто вважав, що саме Віра стала причиною розлучення Костянтина з його попередньою дружиною.

Тіна Кароль та Віра Брежнєва розповіли про свої службові романи, які переросли в шлюб
Тіна Кароль та Віра Брежнєва розповіли про свої службові романи, які переросли в шлюб

Наразі пара розлучилась, причиною цьому називають їхні різні політичні погляди. Брежнєва активно займається волонтерською діяльністю, допомагаючи Україні. Вона навіть вирішила перейти на українську мову.

Історії Насті Каменських та Потапа, Тіни Кароль та Євгена Огіра, Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе показують, як любов може виникнути навіть у найбільш несподіваних обставинах.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.