“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Телеведуча Лілія Ребрик розповіла про скоре поповнення в родині. Тільки 2 місяці тому зірка телевізійних екранів народила свою третю донечку Аделіну. І ось — чергова новина. Зовсім скоро в родині Лілії Ребрик і Андрія Дикого знов чекають на поповнення. При чому на цей раз в них зʼявиться цілих 6 нових діточок. І з ціϵї нагоди щаслива матуся анонсувала майбутнϵ гендер-паті.

Щоправда, народжувати на цей раз буде зовсім не Лілія Ребрик. Багатодітна матуся прогулялась по присадибній ділянці свого маϵтку і показала, як одна з пташок прямо посеред ялинкових гілочок облаштувала гніздо з величенькими блакитними яϵчками.
А у нас на подвірʼї пташка загніздилася. Чекайте на гендер-паті — повідомила Ребрик
Лілія Ребрик з Андріϵм Диким та трьома донечками мешкають в розкішному маϵтку, оточеному хвойними та листяними деревами. Дачна ділянка, в якій мешкаϵ зіркова родина — розташована в 50 від української столиці. Свій розкішний особняк подружжя придбало з нагоди десятиріччя зо дня весілля.

Лілія Ребрик показала пташине гніздо
Лілія Ребрик показала пташине гніздо

Будинок складаϵться з двох поверхів і оточений височенькими вічнозеленими деревами. Його оточують високі вічнозелені дерева, просторий двір із рівненьким газоном, прикрашеним зеленою травичкою. По всьому периметру подвірʼя обнесене деревʼяним парканом. Також у дворі облаштований басейн, теплиці для квітів і садових культур, міні-сад та зона для відпочинку. В садочку Лілія Ребрик вирощуϵ фрукти та овочі.

Навесні цього року Лілія Ребрик вже після народження третьої доньки встигла висадити в теплицях та на присадибній ділянці різноманітні квіти — від півоній до амарилісів із трояндами. Згодом телеведуча показувала, як зійшли її квіткові насадження.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?