Світлана Готочкіна змінила імідж так, що Тарас Цимбалюк не впізнав кохану: коротка стрижка й інший колір

Кохана Тараса Цимбалюка весь час шокує публіку все новими витівками. Тепер Світлана Готочкіна перетворилася на брюнетку й зізналася, що брала участь у "Холостяку".

Тарас Цимбалюк може не впізнати свою обраницю у новому іміджі. Світлана Готочкіна влаштувала експеримент зі зовнішністю й стала жагучою брюнеткою. Розібрати, чи блогерка скористалася перукою, чи й справді перефарбувала й підрізала своє біляве волосся, дуже складно.

Але рестораторка змінилася до невпізнання. Світлана не втомлюється дивувати підписників свого Інстаграму, а заразом і коханого Тараса. То викладе світлини в купальнику, то взагалі без одягу. Тепер дійшла черга до зміни кольору волосся.

Кохана Тараса Цимбалюка змінила імідж до невпізнання

Цікаво, чи розповідала Готочкіна Цимбалюку, що була учасницею реаліті-шоу “Холостяк”? Виявляється, Світлана брала участь у 4 сезоні проєкту. Глядачі, напевно, не встигли запам’ятати учасницю, оскільки вона покинула шоу після першої ж вечірки.

Коли Григорій Решетник поцікавився в актора, чи відома йому ця сторінка біографії обраниці, Цимбалюк відповів, що не дивився той випуск. Натомість похвалився, що в них з обраницею дуже багато спільних інтересі по життю, роботі, кар’єрі.

Кохана Тараса Цимбалюка змінила імідж до невпізнання

Тож ніякої іншої дівчини, окрім Світлани, він поряд із собою не бачить. Перші два шлюби Тараса були дуже раптовими. Й так само швидко закінчилося сімейне життя. З Готочкіною він у стосунках вже доволі давно, тож можна сподіватися, що вони й справді рано чи пізно створять міцну щасливу родину.

Познайомилися вони в Інстаграмі завдяки спільній знайомій. За тиждень спілкування в мережі відбулася тривала 4-годинна телефонна розмова. Лише за місяць зустрілися віч-на-віч і втямили, що не помилилися – їх дійсно тягне один до одного.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?