В той рік вона вийшла заміж: Соломія Вітвіцька показала, як виглядала 11 років тому – підкорила Кочаткова

Соломія Вітвицька — зірка каналу "1+1", яка 7 років перебувала в шлюбі з режисером відеокліпів Владом Кочатковим. В соцмережах ведуча пригадала часи, коли була холостячкою і показала фото з архіву.

Соломія Вітвіцька — популярна українська телеведуча, яка працюϵ на каналі “1+1”. Зараз ведучій вже 43 роки і за цей великий проміжок життя Соломія встигла і в Німеччині пожити, і до України повернутися в 2015 році, і щасливо вийти заміж за режисера відеокліпів Влада Кочаткова, і… розлучитись із ним.

З нагоди перемоги Олександра Усика над Тайсоном Фʼюрі Соломія Вітвіцька поділилась архівною світлиною із популярним боксером. Ця світлина була зроблена ще за часів, коли популярна телеведуча була холостячкою, а до її весілля з Владом Кочатковим залишалось 7 місяців.

Опівночі повтор ТСН. Особливе — підписала цей кадр Вітвіцька. — А відповідно й інтервʼю з мужнім боксером та відповідальним чоловіком Олександром Усиком.

На цій світлині майбутній абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик — набагато молодший, але маϵ все той же серйозний вираз обличчя. Втім, його персона навряд чи цікавила Соломію Вітвіцьку в сенсі будування особистих та романтичних стосунків. Адже на той момент в неї вже був коханий чоловік: Влад Кочатков.

Телеведуча 1+1 Соломія Вітвицька
Телеведуча 1+1 Соломія Вітвицька

Весілля Соломії Вітвіцької та Влада Кочаткова відбулось через 7 місяців після того, як ведуча взяла інтервʼю з Олександром Усиком. Урочиста подія трапилась 17 листопада 2013 року. Режисер-кліпмейкер та телеведуча з “1+1” вступили в законний шлюб та відзначили весілля в НСК “Олімпійській”, запросивши на своϵ свято більш ніж 200 гостей.

Красуня-наречена Соломія Вітвіцька завітала на головне свято свого життя в розкішній сукні, оздобленій французьким мереживом карамельного відтінку. Сукня була створена українською дизайнеркою Анастасіϵю Івановою. До алтарю Соломію вів її батько.
Весілля Вітвіцької та Кочаткова вів Анатолій Анатоліч, що працював на каналі “1+1” ведучим.

Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков
Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков

Зворушлива церемонія укладання шлюбу проходила в повній відповідності з давніми традиціями. Наречені обмінялись обручками, а після цього на екранах був показаний кліп love-story, який було знято під час незабутньої літньої подорожі Соломії Вітвіцької та Влада Кочаткова до Марокко.

В 2021 році Соломія та Влад після 7 років шлюбу розлучилися. Після цього телезірка заявила про початок нових відносин, але імʼя свого нового обранця вона довгий час не розголошувала.

В 2023 році телеведуча вперше показала нового коханого. Відомо, що він служить в ЗСУ, а в минулому працював суддею. Імʼя чоловіка: Олексій Ситайло.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.