Кохання переможе все: дружина чемпіона світу Олександра Усика показала їхній поцілунок після перемоги

Катерина Усик поділилась фотографіями після того, як Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став абсолютним чемпіоном світу: ніжний поцілунок в губи.

Катерина Усик, дружина відомого українського боксера Олександра Усика, поділилася в Instagram фотографією, на якій вони з чоловіком ніжно цілуються. Цей знімок був зроблений після тріумфальної перемоги Олександра над британським боксером Тайсоном Ф’юрі. Завдяки цьому успіху Усик став абсолютним чемпіоном світу у надважкій ваговій категорії.

Катерина висловила щиру подяку всім, хто підтримував їх протягом усього шляху і вірив у їхні можливості, наголошуючи на важливості такої підтримки для досягнення мети. Вона підкреслила, наскільки сильною та українська нація, яка щоденно демонструє свою незламність, чим здобуває визнання всього світу. Катерина також висловила шану та вдячність тим, хто захищає Україну.

Дружина Олександра Усика показала їхній поцілунок після перемоги. Фото з Instagram @usyk_kate1505
Дружина Олександра Усика показала їхній поцілунок після перемоги. Фото з Instagram @usyk_kate1505

Поєдинок між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі, що відбувся в ніч на 19 травня, завершився перемогою Усика за роздільним рішенням суддів. Хоча бій був дуже напруженим і рівним, суддівські оцінки схилилися на користь українського чемпіона.

Протягом бою обидва боксери демонстрували високу майстерність, проте у дев’ятому раунді Усик мав можливість завершити бій достроково. Він наніс серію влучних ударів по корпусу і голові Ф’юрі, що змусило британця похитнутися і майже впасти. Але рефері зупинив атаку Усика, оскільки в цей момент пролунав гонг, сигналізуючи про завершення раунду.

Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі

Ця перемога стала визначним моментом у кар’єрі Усика, затвердивши його статус одного з найкращих боксерів світу. Подяка Катерини за підтримку і її слова про силу українського народу стали потужним символом єдності та незламності нації, що надихає багатьох.

Після оголошення результатів бою, менеджер Олександра Усика висловив своє незадоволення роботою рефері, заявивши, що він не дав шансу на нокаут. Незважаючи на це, Тайсон Ф’юрі після завершення поєдинку привітав свого опонента, але залишився переконаним у своїй перемозі і вважає себе справжнім чемпіоном. Він також запропонував Усику взяти реванш у жовтні та Олександр на це погодився. сподіваємось, що там Усик теж покаже такий результат.

Дружина Олександра Усика показала їхній поцілунок після перемоги
Дружина Олександра Усика показала їхній поцілунок після перемоги

Олександр і Катерина Усики зустрічаються зі шкільних років, та чоловік старший за неї лише на два роки. Вони одружилися у 2009 році і за десять років шлюбу стали нерозлучними. Усик зазначає, що з самого початку знав, що Катерина стане його дружиною.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.