“Усе було добре, але є одне але”: Вєрку Сєрдючку захейтили під час концерту. До чого тут Тоня Матвієнко?

Суперзірка Вєрка Сердючка отримала критику в свою сторону після останнього концерту в Києві, серед хейтерів опинилась навіть Тоня Матвієнко: що сталось?

Український артист і шоумен Андрій Данилко, що відомий, як Вєрка Сердючка, отримав критику в свою сторону від користувачів соціальних мереж. Його останній концерт, який відбувся в п’ятницю, 17 травня, в Osocor Residence у Києві, викликав хвилю обурення через виконання російськомовних хітів.

Вєрку Сердючку розкритикували через її концерт
Вєрку Сердючку розкритикували через її концерт

Під час виступу Сердючка виконала такі треки, як “Дольче Габбана” і “Все будет хорошо”, залишивши їх у російській версії, не перекладаючи на українську. Це спричинило негативну реакцію фанатів, серед яких була ведуча відеоблогу “Євробачення Україна” Анна Тульєва. У своїх Stories вона поділилася з друзями, що пішла з концерту після початку виконання старих російських пісень.

Вєрку Сердючку розкритикували через її концерт
Вєрку Сердючку розкритикували через її концерт

Інцидент викликав обурення у соціальних мережах. Багато користувачів висловлювали своє розчарування та незадоволення вибором репертуару, особливо в умовах напружених відносин в країні.

Вєрку Сердючку розкритикували через її концерт
Вєрку Сердючку розкритикували через її концерт

Аналогічно виразила своє незадоволення і Тоня Матвієнко у своєму Instagram, позначивши своє запитання “WTF?”. Даний випадок демонструє  не повну усвідомленість Вєрки Сердючки своїх дій, адже вона як артист має значний вплив на своїх прихильників та такий вчинок неприпустимий.

Вєрку Сердючку розкритикували через її концерт. Фото з Instagram @tonya_matvienko
Вєрку Сердючку розкритикували через її концерт. Фото з Instagram @tonya_matvienko

Цей випадок також підкреслює складність вибору репертуару для артистів, які здійснюють виступи як публічні особистості. У цьому контексті важливо зберігати розуміння та повагу до різноманітних точок зору, та сподіваємось, що суперзірка зробить для себе висновки та більше не буде виконувати російські хіти, та перекладе на українську. Впевнені, що це буде не гірше та сподобається усім.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.