З макіяжем і манікюром: 14-річна Тіна Кароль уже тоді стала іконою жіночої краси та збирала овації на сцені

Тіна Кароль у підлітковому віці та зараз – це дві різні людини. У 14 років дівчина була чорнявою й пишною, а нині тендітна блондинка. Маємо можливість порівняти світлини артистки.

Чверть століття тому Тіні Кароль було 14 років. Впізнати дівчину на світлині дуже важко, наскільки сильно вона відтоді змінилася. Та дещо залишилося від Тетянки Ліберман – бажання йти вперед і досягати цілей.

Без несамовитої цілеспрямованості Тіна навряд чи стала б такою, яка є зараз. У 1999 році Тетянці було всього 14 років. Вона брала участь у фестивалі “Чорноморські ігри”. На раритетній світлині співачка перебуває поміж інших конкурсантів.

Як Тіна Кароль виглядала у 14 років

Кароль сидить друга справа. Вбрана зовсім не по-підлітковому в маленьку чорну сукню. Має намисто на шиї, а темне волосся гладко зачесане назад і зібране у хвостик. Мейкап у майбутньої артистки теж не дитячий. Тому Тіна й виглядає майже дорослою.

Тоді вона посіла 3 місце й була в дуже поганому гуморі, адже сподівалася на кращий результат. Мама не втішала доньку, а вирішила дати чарівного пенделя, сказавши, щоб визначалася, чи буде серйозно займатися музикою, чи покине цю справу.

Слова мудрої жінки неначе протверезили юнку. Наступного року вона поступила до Київського музучилища. Причому була настільки впертою, що відмовилася від батьківської допомоги. Воліла заробляти собі на життя сама.

Виходило не дуже, тож довелося проходити весь сезон у дірявих чобітках, бо не було грошей на нові. Одного разу Тіна прийшла на кастинг у дівочий гурт, але дорогою промочила ноги, й голос осип. То її вигнали з прослуховування.

Та згодом настирна співачка добилася всіх можливих звань та нагород, які тільки можна собі уявити. Фан-клуб Тіни Кароль виклав у мережу інтерв’ю юної артистки. Одних у ньому вражає імідж майбутньої зірки. Та знайшлися й такі, які уважно дослухалися до слів артистки й були вражені дівочою мудрістю.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?