“Прибув до Софії”: Потап розповів про новий етап свого життя за межами України і без Насті Каменських

Потап активно займаϵться творчістю за кордоном. За останні місяці чоловік Насті Каменських побував в Німеччині і встиг сфотографуватись на тлі паризької архітектури. А потім – поїхав ще далі.

Український музикант, співак і реп-виконавець Олексій Потапенко, більш відомий як Потап — останнім часом дуже багато подорожуϵ. Усі його подорожі відбуваються виключно за кордоном. Саме там співак перебуваϵ ще до початку повномасштабного вторгнення росії 24 лютого 2022 року.

За понад 2 роки артист встиг налагодити стосунки із творчими партнерами в Латинській Америці, побував в Іспанії, Німеччині і навіть у Франції, побавивши своїх шанувальників селфі на тлі паризької архітектури. Зараз прийшла пора рухатись далі.

На своїй сторінці у соцмережі Instagram Потап показався на трапі літаку прямо посеред аеропорту. Музикант спускався сходами на землю в повітряній гавані. В дописі до коротенького відеоролику Олексій повідомив, що знаходиться в Болгарії, а якщо бути більш точним — то в столиці ціϵї країни, місті Софія.

За словами Потапа, Болгарія зараз активно розвиваϵться в сфері виробництва музичного контенту та кінопродукції. В Софії та наближених до неї регіонах облаштовані цілі міста-павільйони, де проводять зйомки творці з самого Голлівуду, а також К-POP і Талівуду.

Крім того Потап повідомив, навіщо він сам прибув до болгарського міста Софія. Артист запланував зйомку двох нових відеокліпів, а крім того — хоче попрацювати над розробкою ще трьох відеороликів.

Нещодавно Потап у соцмережах поміркував й на тему творчої роботи артистів. На його думку, глядачі бачать лише малу частку роботи музиканта.

Потап зазначив, що на сцені та телевізійних екранах все виглядаϵ ідеально. Але насправді за яскравою картинкою стоїть величезна і дуже кропітка робота. Її на сцені не видно, але саме вона буваϵ дуже напруженою.

Ще Потап процитував у дописі фразу всесвітньо відомого Брюса Лі:

Бути продюсером на міжнародній арені – це стати водою. А іноді треба бути Акулою, інколи великою білою Акулою — пожартував Олексій Потапенко

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?