Смугастий пухляш із зеленими очима: до Alyona Alyona після “Євробачення” завітав незвичний гість

Реперка Alyona Alyona, яка кілька днів тому посіла 3 місце на "Євробаченні 2024", заспівавши в дуеті з Jerry Heil — вже повернулась до України. І влаштувала теплу зустріч із зеленооким прихильником.

Участь у “Євробаченні 2024” принесла українським дівчатам Jerry Heil і Alyona Alyona не тільки почесне третϵ місце, але й бурхливі овації та… нових прихильників.

Серед шанувальників виконавиці музичного твору “Teresa&Maria” Олени Савраненко (сценічний псевдонім якої Alyona Alyona) опинився і один зеленоокий та смугастий кіт. В Україні цього красеня знають чимало мешканців. Бо він до початку повномасштабного вторгнення мешкав у місті Харкові і став неймовірно популярним у соціальних мережах.

Світова слава спустилася на звичайного харківського кота після того, як репост відео із ним зробила сама Брітні Спірс.

Трохи згодом кіт Степан став використовувати свою популярність з метою реклами. Пухнастий харківʼянин навіть рекламував сумку італійського бренду Valentino.

Останнім часом чимало шанувальників кота Степана стали бити на сполох. Мовляв, їхній улюбленець десь пропав. Насправді, український кіт завдяки своїй діяльності зміг принести своїм володарям чимало грошей. Вони змогли придбати будинок в Німеччині і вивезли туди смугастого товстуна — подалі від постійних обстрілів.

Незважаючи на велику зайнятість, кіт Степан знайшов час для теплої зустрічі із своїм кумиром Alyona Alyona. Пухнастий блогер повідомив, що він нікуди не зникав.

Живий, здоровий, гарно їм та багато сплю — повідомив Степан

Потім зеленоокий красень розповів ще одну новину зі свого котячого життя. Він відправився у гості до Alyona Alyona, яка тільки декілька днів тому разом із Jerry Heil сяяла на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення 2024”.

Кіт Степан завітав до співачки, аби привітати її із 3-м місцем у конкурсі. А ще зізнався, що майже щодня муркотить під свій котячий ніс пісню “Teresa&Maria”. Степан зазначив, що вся його родина знаϵ українький хіт з “Євробачення 2024” на памʼять.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?