По коліна у воді і без пательні в руках: Євген Клопотенко показав, як проводить вільний час поза кухнею

Майстер кулінарних шедеврів Євген Клопотенко показав, як проводить вільний час поза кухнею. В руках у нього — зовсім не пательня. Де відпочив шеф-кухар — дізнайтесь з матеріалу від "Один Факт".

Євген Клопотенко — відомий в Україні ресторатор і шеф-кухар, який постійно дивуϵ українців своїми кулінарними шедеврами. Ще зовсім нещодавно він випікав пасочки до Великодня, а після свят вирішив посмажити на пательні квіти бузку та акації, влаштувавши справжню гастропровокацію на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Насичений робочий графік та необхідність постійно вигадувати різноманітні делікатеси та страви майже не залишають ресторатору часу на відпочинок. Втім, з появою вільного часу Євген вирішив присвятити його активному відпочинку на природі – біля річки.

Під відпочинком шеф-кухар мав на увазі риболовлю. Знайшовши неподалік місточка файне містечко, “МастерШеф” Клопотенко змінив пательню в руках на вудку та став полювати на свіженьку рибу. Заради гарного трофею з річки Євген Клопотенко навіть взув гумові високі чоботи та заліз в них до річки прямісінько по коліна.

В дописі до світлин, зроблених на рибалці, Євген Клопотенко зазначив, що чоловіки із депресіϵю часто скуповують рибальські снасті та їдуть за місто на відпочинок. Не зрозуміло, чи був в цих словах Клопотенка натяк на власний психологічний стан, але нижче ресторатор зазначив — мовляв, при депресивних станах краще не на рибалку їздити, а відправлятись прямісінько до специаліста-психолога.

Євген Клопотенко — корінний киянин. Його мама була завучем в звичайній школі, а тато — інженером. Він сам вирішив піти більш творчим шляхом та стати відомим кулінаром. В дитинстві Євген багато подорожував разом із батьками і мав можливість з ранніх років познайомитись із різними кухнями світу.

Хлопчик побачив, що в світі існуϵ їжа набагато смачніша та яскравіша, аніж в їх пострадянській реальності. І це в подальшому вплинуло на вибір ним справи власного життя — кулінарії.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?