Коли поруч немаϵ Насті, Потапа не впізнати: чоловік Каменських відклав мікрофон подалі і відпочив у залі

Потап показав, як проводить вільний час поза сценою. Музикант взяв гантелі до рук замість мікрофону і поміркував про важливість дисципліни в житті кожної людини.

Український музикант Потап останнім часом доволі активно веде соціальні мережі. Життя за кордоном проходить у бурхливому та активному темпі: записи нових відеокліпів, постійні перельоти з країни в країну, спілкування із творчими партнерами. На себе, коханого, в Потапа майже не залишаϵться вільного часу. Але днями артист все ж зміг знайти його, щоб потримати в руках дещо важче, аніж мікрофон.

Потап показався в спортзалі на тлі гантель, розкиданих по підлозі. Вдягнувши навушники та зручну чорну футболку, чоловік Насті Каменських заговорив про дисципліну. Співак порадив усім своїм прихильникам робити те, що здаϵться важким так, ніби це дуже легко.
На думку музиканта, дисципліна та любов до спорту – це навичка, яку треба виробляти в собі із самого дитинства. Таке вміння знайоме багатьом дітям, яких батьки направляли в дитинстві до спортивних гуртків — на плавання, бокс, ігрові види спорту, боротьбу.

Потап зазначив, що вміння контролювати власні емоції — особлива навичка. Вона знаходиться в будь-якому аспекті людського життя. А ще назвав головний критерій успіху в будь-якому виді спорту. Це — системність та постійність.

Якщо ви ніколи не займались спортом – ніколи не пізно почати — написав Потап.

На його думку, спорт – це той самий час, який приділяϵш виключно самому собі, турбуючись про власне здоровʼя й привабливий зовнішній вигляд.

Декілька років тому Потап перед весіллям із Настею Каменських вирішив схуднути і серйозно зайнявся власною зовнішністю. Результати його роботи над собою вийшли приголомшливими. Артисту вдалось позбавитись від 17 зайвих кілограмів та стати набагато привабливішим зовні.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?