Ротару багато років виступала під псевдонімом: як звучить справжнє прізвище співачки та секрет її походження

Софія Ротару відверто зізналась та розповіла усю правду про своє справжнє ім'я та прізвище: чому співачка тривалий час виступала під псевдонімом. Що відомо?

Серед багатьох українських знаменитостей, які здобули популярність, Софія Михайлівна Ротару також пройшла складний шлях. Вона розпочинала свою кар’єру, виступаючи під своїм іменем та прізвищем. Її ім’я прославлене, а її творчість впливає на серця людей, які не тільки залишилися вірними після всіх років, але й продовжують підтримувати її, незважаючи на відсутність нових виступів.

Проте не всі знають, що за цим сценічним ім’ям ховається справжнє ім’я її, і навіть меншість знає його. Як член колективу, артистка користувалася прізвищем Ротар, що було її прізвищем з народження.

Софія Ротару розповіла про своє справжнє прізвище та його походження
Софія Ротару розповіла про своє справжнє прізвище та його походження

Софія Ротару має молдовське коріння, зірка народилася в румунському селі Маршинці. Після закінчення Другої світової сім’я Ротару змушена була змінити своє прізвище, щоб уникнути проблем з владою. Але згодом Софія повернула прізвище Ротару, як визнання своїх коренів та пам’яті про предків, які саме так називали її.

Коли ж співачка почала свою сольну кар’єру, світ дізнався про неї як про Софію Ротару. Цікаво, що на той час вона вже була одружена на своєму чоловікові, Анатолію Євдокименку. Тому справжнє ім’я артистки було Софія Михайлівна Євдокименко-Ротару.

Софія Ротару розповіла про своє справжнє прізвище та його походження
Софія Ротару розповіла про своє справжнє прізвище та його походження

Псевдонім Ротару став настільки впізнаваним, що й сестра зірки, Ауріка, також вирішила виступати під цим прізвищем. Таким чином, глядачі не лише дізналися про родинні зв’язки співачки, а й побачили, що Софія Михайлівна має здатність підкорювати сцену і виступати успішно самостійно.

В українському шоу-бізнесі існує досить багато зірок, які змінили своє прізвище через різні причини. Вони не задоволені своїм реальним ім’ям чи прізвищем і вибирають для себе щось більш ефектне та запам’ятовуване, щоб привернути увагу глядачів.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?