Стріли Амура потрапили точно в ціль: історія кохання Олега Винника і Таюне – почалася задовго до сцени

Кумир українських вовчиць Олег Винник і його кохана дружина Таїсія Сватко — одна із найзагадковіших пар шоу-бізнесу. Читайте історію кохання подружжя довжиною в 20 років на сайті "Один Факт".

Олег Винник і його бек-вокалістка Таюне — одна з найзагадковіших пар українського шоу-бізнесу. Довгий час шанувальники артиста взагалі й не здогадувались, що їх кумир одружений. Ходили лише чутки, що між цими двома існують романтичні відносини.

Подружжя чомусь вирішило приховувати свій родинний статус. І якби не сусіди з рідного села Олега і Таїсії — ніхто б так і не дізнався усіϵї правди про пару.
Олег Винник вперше зʼявився на обрії українського шоу-бізнесу в 2013 році. Його хіти “Щастя” і “Ніно” відразу стали улюбленими в багатьох українців, а сценічний образ брутального мачо, створений самим Винником — ніяк не повʼязувався із родинним затишком, дружиною та, тим паче – дитиною. Саме тому Винник вирішив приховувати свій сімейний статус.

Олег Винник і Таїсія Сватко
Олег Винник і Таїсія Сватко

Однак журналісти вирішили поїхати в рідне село співака, щоб розгадати таϵмницю особистого життя артиста. Сусіди, які знають родину Олега Винника та й його самого — зізнались у тому, що офіційною дружиною співака ϵ його бек-вокалістка Таюне. Справжнϵ імʼя дівчини: Таїсія Сватко.

Майбутнϵ подружжя познайомилось ще в студентські роки. І Таїсія, і Олег Винник навчались разом в Канівському училищі культури та мистецтв. Між молодими людьми відразу виникли романтичні почуття. Винник з Таюне почали будувати стосунки, які в подальшому переросли у шлюб. Викладачі училища на власні очі бачили, як розгорялось їхнϵ кохання. Події розвертались швидко і через короткий час Винник зі Сватко вирішили одружитись.

Олег Винник і Таюне: історія кохання
Олег Винник і Таюне: історія кохання

Весілля пари відбулось на початку 2000-х років. Гуляли його в рідному селі Олега Винника, запросивши на урочистий захід 200 гостей. Весілля провели за усіма українськими традиціями – з красунею-нареченою, пишним короваϵм і різноманітними конкурсами.
Невдовзі після свого весілля Винник і Сватко переїхали до Німеччини. В цій країні подружжя прожило багато років. В їх парі народився ϵдиний син Юліан. Хлопець вже повнолітній. Йому виповнилось 18 років. Син Олега Винника захоплений плаванням.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.