“Досить дивне питання”: 37-річна Санта Дімопулос вперше зізналась, чи хотіла повернути стосунки з чоловіком

Нещодавно співачка Санта Дімопулос розлучилась з чоловіком та вперше розповіла, чи планувала повернути його назад: подробиці особистого життя подружжя.

Протягом одинадцяти років артистка була одружена з бізнесменом. У соціальних мережах її підписники поставили питання, чи намагалася вона повернутись до Ігора Кучеренка, і чи мала намір відновити їхні романтичні стосунки.

Вона висловилася, що вважає такі питання дещо дивними та недоречними. Якби вона насправді бажала залишитися зі своїм чоловіком, то, ймовірно, не прийняла б рішення розлучитися з ним. Санта зазначила, що її чоловік не є річчю, яку можна повернути, коли захочеш.

Санта Дімопулос вперше розповіла, чи хотіла б повернути стосунки з чоловіком. Фото з Instagram @santadimopulos
Санта Дімопулос вперше розповіла, чи хотіла б повернути стосунки з чоловіком. Фото з Instagram @santadimopulos

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко були разом у шлюбі протягом 11 років. Однак, у квітні Санта здивувала своїх шанувальників звісткою про їхнє розлучення. Вона не розголошувала конкретних причин цього рішення, але наголосила, що після розлучення вони залишаються друзями. У подружжя є спільна донька Софія, яка народилася у вересні 2019 року.

Санта Дімопулос вперше розповіла, чи хотіла б повернути стосунки з чоловіком
Санта Дімопулос вперше розповіла, чи хотіла б повернути стосунки з чоловіком

Незважаючи на відданість та глибоку любов одне до одного, вони остаточно зрозуміли, що не можуть продовжувати свій спільний шлях разом. Це була важке, але свідоме рішення, яке вони прийняли. Зараз, живучи у Дубаї, Санта Дімопулос тішиться своєю донькою Софією, яка залишається для неї невід’ємною частиною життя. Вона також має 16-річного сина Даніеля від її попередніх стосунків з шоуменом Андрієм Джеджулою.

Санта Дімопулос та спільна дочка з Ігорем Кучеренком
Санта Дімопулос та спільна дочка з Ігорем Кучеренком

У той час як колишній чоловік, Ігор Кучеренко, має троє дітей зі свого попереднього шлюбу. Для Санти цей період розлучення є можливістю оцінити всі цінності, які вона має, включаючи надзвичайну дочку, безмежну любов, підтримку сім’ї та безцінні моменти, які вони разом пройшли. Ці спогади і враження залишаться в її серці назавжди.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?