Євдокія на маму схожа, як дві краплі: Ольга Фреймут більше не приховуϵ обличчя 6-річної доньки від продюсера

Ольга Фреймут, яка зараз живе у Великій Британії — вперше показала обличчя молодшої доньки від продюсера Володимира Локотко. 6-річна дівчина росте справжньою маминою копіϵю.

Довгий час Фреймут приховувала від широкого загалу обличчя своϵї молодшенької дівчинки Євдокії, яку вона народила від продюсера “Нового Каналу” Володимира Локотко.
Нещодавно Ольга Фреймут вирішила все ж показати, як саме виглядаϵ Євдокія Локотко. Зіркова мама разом із своϵю донькою цікаво провели вільний час разом.

Євдокія помітно підросла та змінилася зовні. Також багато фанатів побачили, що донька Фреймут просто як дві краплі води стала схожою на свою знамениту маму.

Ольга Фреймут довго приховувала від широкого загалу обличчя молодшої доньки
Ольга Фреймут довго приховувала від широкого загалу обличчя молодшої доньки

Фреймут разом із Євдокіϵю сходили в Лондоні на локацію Peppa Pig World, яка присвячена улюбленому мультфільму дівчинки про свинку Пеппу. На цій локації працювали аніматори в костюмах рожевих свинок, тому дівчатам вдалось зробити яскраві світлини із героями мультфільму на тлі казкового будиночку.

Своїх молодших дітей, Валерія і Євдокію — Ольга Фреймут народила від одного чоловіка, Володимира Локотко. В той же час старша донька телеведучої, Злата Мітчелл, народилась від стосунків Фреймут із британцем Нілом Мітчеллом. З ним зірка українського телебачення познайомилась під час свого навчання в Лондоні. Але стосунки з цим чоловіком в Ольги не склалися.

Зараз сімейство Ольги Фреймут живе в розкішному заміському будинку. За часів телевізійної карʼϵри в Україні Ольга Фреймут зарекомендувала себе як фахівець, а крім виступу на телеканалах встигала займатись ще й видавництвом та вела свій блог.

Ольга Фреймут влаштувала фотосесію із молодшою донькою та аніматорами
Ольга Фреймут влаштувала фотосесію із молодшою донькою та аніматорами

Десь за півроку до початку російського вторгнення старша донька Фреймут Злата покинула рідну домівку в Україні та перебралася до Сполучених Штатів Америки. Там дівчину-студентку вже чекали в одному з вишів, куди Злата вступила після успішної здачі іспитів.

Згодом слідом за Златою до США виїхали й сама Фреймут із молодшими дітьми, а також її чоловік Володимир Локотко. Нині все сімейство проживаϵ за кордоном.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.