86-річна Ада Роговцева чи 39-річна Тіна Кароль: обираємо ікону жіночої краси в різній віковій категорії

Ада Роговцева і Тіна Кароль — жінки з різних вікових категорій, які серед шанувальників мають статус ікони стилю. Ці дві жінки приϵмно дивують фанатів своϵю жіночністю, красою і внутрішнім сяйвом.

Українки — одні з найкрасивіших жінок у всьому світі. Нашу націю називають одніϵю з найгарніших і представниці слабої статі неодноразово це доводять. Взяти хоча б співачку Тіну Кароль або ж акторку Аду Роговцеву. Обидві ці жінки належать абсолютно до різних поколінь. Але ϵ те, що їх обох обʼϵднуϵ. Це неперевершений витончений стиль і жіночність.

Ада Роговцева: жінка, яка крізь роки несе в світ творче сяйво

Ада Роговцева — одна з найвідоміших жінок сучасної та радянської України. Серед творчих здобутків української акторки театру та кіно — більш ніж 150 ролей, зіграних в театрі, та понад 100 кіноролей. Вже в 23 роки пані Ада отримала звання заслуженої артистки України, а згодом в артистки зʼявилось й багато інших здобутків. Ада Роговцева ϵ володаркою ордену княгині Ольги і звання героїні України. Багатьом українцям вона відома, як радянська артистка.

Українська акторка Ада Роговцева - взірець жіночності для багатьох українок
Українська акторка Ада Роговцева – взірець жіночності для багатьох українок

Чимала частина творчості Ади Роговцевої припала на той період, коли Україна знаходилась в складі Радянського Союзу. В радянські часи Ада Миколаївна зіграла свої самі значущі ролі. Серед них і робота у телесеріалі “Вічний Поклик”, де артистка зіграла Ганну.
Ада Роговцева навіть в радянські часи мала українську ідентичність. Колись артистка театру та кіно розповідала, що зробила свій проукраїнський вибір, коли подорослішала. А ще розповіла, що памʼятаϵ ті часи, коли український Гімн звучав в хатах тоді, коли за це саджали.

Дві ікони українського стилю: акторка Ада Роговцева і співачка Тіна Кароль
Дві ікони українського стилю: акторка Ада Роговцева і співачка Тіна Кароль

Ада Роговцева пронесла любов до рідної України крізь роки, вражаючи шанувальників своϵю невпинною творчою енергіϵю, сяйвом очей та бездоганним зовнішнім виглядом.

Тіна Кароль – чарівна українка з мелодійним голосом

Українська зіронька Тіна Кароль молодша за Аду Роговцеву на 47 років. В свої 39 українська співачка виглядаϵ бездоганно та встигаϵ не тільки творчістю займатись, а ще й приділяти увагу власній зовнішності. Як на сцені, так і поза сценою артистка завжди виглядаϵ розкішно.

Тіна Кароль - українська  співачка зі своїм баченням стилю
Тіна Кароль – українська співачка зі своїм баченням стилю

Тіна Кароль обираϵ для свого гардеробу дорогі речі, займаϵться йогою, любить подорожувати, а на роботі — віддаϵ всю себе творчості. Вона сама пише пісні і музику до них, займаϵться благодійністю і з 2017 року маϵ статус Народної артистки України.

З самого дитинства Тіна Кароль була лауреаткою різноманітних конкурсів і фестивалів, брала участь в театральних постановах та шоу-виставах. Співачка багато років працюϵ задля того, щоб поповнити скарбницю творчої спадщини Батьківщини. Любов до України і творчості зробили Тіну Кароль тою, ким вона ϵ зараз. Справжня українка і патріотка стала взірцем жіночності, стилю і творчого таланту для багатьох українок.

Нові статті

Схожі статті

Олена Кравець порівняла себе із мегазіркою світового масштабу Роббі Вільямсом: “Зібрались у повному складі”

Екс-учасниця гумористичного шоу "Квартал 95" Олена Кравець порівняла себе з 50-річним британським співаком Роббі Вільямсом. Читайте, що спільного у Кравець із зіркою світового масштабу.

Царське варення з порічок на радість онучатам: готую найсмачніший десерт щороку і до весни його вже нема

Літній сезон — це ідеальний час для приготування різноманітних десертів на зиму. Особливо смачненьким виходить варення із порічки. Знайомтесь із рецептом його приготування.

“Зʼявилася дитина не від Мірзояна”: відомий український співак розкрив секрет стосунків із Тонею Матвієнко

Останні декілька тижнів фанати співака Романа Скорпіона тільки те і роблять, що обговорюють його імовірний роман із дружиною Арсена Мірзояна, Тонею Матвієнко. Артист прокоментував ці чутки особисто.

“Налагодити не вдалося” Вʼячеслав Хостікоєв відверто розповів про непрості стосунки з тіткою Ольгою Сумською

Рідний племінник Ольги Сумської — Вʼячеслав Хостікоєв, розповів про непрості стосунки із родичкою. Відносини між ними погіршились на початку року, а до примирення діло не дійшло.