Секретний прийом візажиста: 48-річна Наталія Могилевська кардинально помолоділа за допомогою макіяжу

Співачка Наталія Могилевська кардинально помолоділа завдяки гарному макіяжу. Артистка розповіла, як їй вдалося повернути юність завдяки… звичайній помаді яскравого кольору.

48-річна Наталія Могилевська на початку 2024 року оголосила про те, що вдочерила двох дівчат-сиріт. До творчого життя зірки додались материнські клопоти та необхідність турбуватись і коханого чоловіка, який знаходиться поряд з Могилевською понад 2 роки. Втім, співачка знаходить час і для себе, коханої.

На персональній сторінці в соціальній мережі Instagram Наталія Могилевська показала шанувальникам майстер-клас зі створення макіяжу. Завдяки деяким секретам візажиста знаменитість змогла повернути собі молодість.

Я такого не очікувала – зізналась співачка широкій аудиторії своїх фанатів.

Потім артистка розповіла, як правильно наносити на губи макіяж, щоб виглядати привабливо та залишатись молодою якомога довше.

По-перше, Могилевська продемонструвала у відеоролику, як вимальовувати олівцем контур губ і створювати привабливу тінь, візуально збільшуючи їхній розмір. Для створення макіяжу українська зірка обрала олівець темно-рожевого кольору від бренду ZOLA 01.

Після олівця дійшла й черга до помад. Їх в Наталії Могилевської під рукою опинилось цілих 3 штуки. І кожна мала свої переваги та особливості.

Помада № 1 – нюдового матового відтінку, яка візуально робить жіночі губки більш пухкими. Могилевська зазначила, що вона належить до бренду Yves Saint Laurent № 836 Love Bite і не маϵ бюджетних аналогів.

Помада № 2 — вишневого кольору з оксамитовою структурою. Вона виготовлена фірмою Givenchy №23 Cher Velvet. Щоб надати губкам дитячої пухкості та обʼϵму, Наталія Могилевська радить наносити цю помаду лише на нижню губу і поближче до зубів. Завдяки такій техніці колір візуально стаϵ яскравішим, а зуби набувають білішого відтінку.

Помада № 3 — ніжно-персикового кольору з блиском від фірми Bobbi Braun 309 Pale Mauve. Співачка радить наносити її лише круговими рухами і тільки на виступаючі частини губ. Подвійний шар ціϵї помади варто зробити як на нижній, так і на верхній губі. Поϵднання блиску та кольору робить жіночі губки більш пухкими та обʼϵмними.

Новий макіяж від Наталії Могилевської дуже сподобався її підписникам і шанувальникам. В коментарях до міні майстер-класу багато дівчат зізнались, що зірка української естради виглядаϵ бездоганно. І обрані кольори помад їй дуже личать.

А вам сподобався новий макіяж Наталки Могилевської? Залишайте свою думку в коментарях.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?