Надто схудла: зовнішній вигляд дружини Тараса Тополі Alyosha викликав занепокоєння у фанатів (ФОТО)

Співачка Alyosha вперше розповіла реальні причини схуднення на значну кількість кілограмів: що сталося та як почуває себе зірка на даний момент?

Українська виконавиця Alyosha, справжнє ім’я якої Олена Тополя, поділилася своїми враженнями про раптову втрату ваги. Зірка зазначила, що за останній час значно схудла, важачи тепер лише 44 кілограми, що вкрай недостатньо для її зросту.

Пояснюючи причини таких змін у своєму фізичному стані, Олена Тополя розповіла, що стрес став основною причиною проблем з вагою. Вона визнала, що емоційні переживання можуть мати фізичні наслідки, і це стало причиною її різкої втрати ваги.

Alyosha відверто зізналась, чому різко схудла та що стало причиною
Alyosha відверто зізналась, чому різко схудла та що стало причиною

Вона поділилася своїм досвідом, описуючи періоди внутрішніх зривів, що супроводжувалися істериками, депресією та безкінечними сльозами. Це був психологічний стан, який вона не могла здолати, він просто вирвався з-під контролю. На той момент, Олена перебувала не в Україні та вона наголосила, що відчуття безпорадності та нудьги за кордоном набагато складніше, ніж проживання під обстрілами.

Alyosha відверто зізналась, чому різко схудла та що стало причиною
Alyosha відверто зізналась, чому різко схудла та що стало причиною

Навіть спілкуючись з близькими та рідними, вона відчувала відстань, яка відокремлювала її від них. Лише пройшовши через цей досвід, можна повністю усвідомити складнощі тих, хто думає, що життя за кордоном легке.

Alyosha відверто зізналась, чому різко схудла та що стало причиною. Фото з Instagram @alyoshasinger
Alyosha відверто зізналась, чому різко схудла та що стало причиною. Фото з Instagram @alyoshasinger

Співачка відверто розповіла, що іноді їй важко знаходити час на прийом їжі через напружений графік, вона запевнила, що не має проблем із харчуванням та анорексією. Альоша стверджує, що намагається більше їсти і не обмежує себе, але іноді просто не встигає через зайнятість.

Вона висловила надію, що цей період труднощів зі здоров’ям пройде, і вона зможе набрати вагу. Олена підкреслила, що часто просто втомлюється настільки, що навіть не може нормально поїсти та одразу лягає спати.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.