Шлюб, розлучення та зради: особисте життя Олександра Пономарьова, по якому можна знімати цілий серіал

Олександр Пономарьов відверто зізнався та розповів про своє особисте життя, зокрема про два шлюби: чи самотній зараз співак та хто його теперішня дівчина?

Особисте життя українського співака Олександра Пономарьова завжди викликало інтерес і було оточене різними чутками та загадками. Відомо, що чоловік мав два шлюби, які не склалися.

Шлюб із Оленою Мозговою

Першою дружиною Пономарьова стала продюсерка Олена Мозгова. Їхня зустріч відбулася під час фуршету після фестивалю, присвяченого Володимиру Івасюку. За словами співака, він не був ініціатором їхніх стосунків, і на початку не сприймав їх серйозно. Однак все змінилося, коли в них народилася донька Женя. Також Пономарьов удочерив доньку Олени від попереднього шлюбу, Зою, і ставився до неї як до рідної.

Олександр Пономарьов та його перша дружина Олена Мозгова
Олександр Пономарьов та його перша дружина Олена Мозгова

Шлюб із Оленою тривав десять років. Обидва зізнавалися, що в їхніх стосунках не було глибокого кохання. Мозгова ділилася, що їхній союз більше нагадував дружні стосунки, ніж романтичні.

У 2015 році Олена Мозгова відверто розповіла про свій шлюб і труднощі, які їй довелося пережити. Вона пояснила, що взаєморозуміння і підтримка можуть допомогти подолати будь-які труднощі, якщо є почуття. Однак, коли ці важливі складові зникають, намагаючись зібрати уламки розбитих стосунків, відчуваєш безвихідь. Вона визнала, що вони з чоловіком були дуже різними людьми і що, ймовірно, між ними не було справжнього кохання.

Перша дружина Олександра Пономарьова
Перша дружина Олександра Пономарьова

Зрештою, їхній шлюб зазнав краху. Основною причиною розриву стали подружні зради. Олександр Пономарьов, її тодішній чоловік, розповів, що дізнався про зради від самої Олени. Він розповів, що спочатку спробував пробачити, але коли зрада повторилася, він не зміг цього витримати і вирішив піти.

Другий шлюб із Вікторією Мартинюк

Після розлучення з Оленою Мозговою, Олександр Пономарьов недовго залишався сам. У 2006 році він уклав шлюб з Вікторією Мартинюк, яка на той момент навчалася на п’ятому курсі в університеті. Вже через півроку після весілля у пари народився син, якого назвали Олександром.

Олександр Пономарьов та його друга дружина Вікторія Мартинюк
Олександр Пономарьов та його друга дружина Вікторія Мартинюк

Однак і цей шлюб не приніс тривалого щастя. Через чотири з половиною роки Пономарьов і Мартинюк розлучилися. Співак пояснював, що причиною розриву стала несумісність характерів. Кульмінацією стала ситуація, коли Вікторія поставила перед Олександром ультиматум: обирати між нею та його дочкою від першого шлюбу.

Олександр Пономарьов та Марія Яремчук
Олександр Пономарьов та Марія Яремчук

Після другого розлучення Олександр Пономарьов вирішив не розповідати про своє особисте життя. Тривалий час йому приписують роман із молодою співачкою Марією Яремчук, яка, за чутками, народила йому сина 8 травня.

Попри всі спекуляції, відомо, що в житті співака є особлива жінка. Олександр Пономарьов не поспішає розкривати її особистість і категорично відмовляється публікувати будь-які спільні фотографії. Він пояснює це своєю забобонністю і бажанням уникати зайвої уваги до свого особистого життя, щоб не наврочити.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?