Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт поїхав до Америки на заробітки: навіть вивчив іноземну мову

Обранець Ксенії Мішиної у шоу "Холостячка" Олександр Еллерт вже 2-й рік поспіль мешкає в Америці. Про те, що комік не збирається повертатися до України, свідчить один важливий факт.

Олександр Еллерт отримав від українців на горіхи чимало. Йому ніяк не могли вибачити виїзду за кордон під час повномасштабного вторгнення. Коли чоловіка запитували, яким чином покинув батьківщину, він відповідав, що зробив це законно, але в подробиці не вдавався.

Товариш Еллерта по “Холостячці” Андрій Рибак сповістив, що в Олександра є проблеми з диханням. Начебто через астму чи через якийсь інший страшний діагноз він зміг безперешкодно перетнути кордон.

Олександр Еллерт заговорив на концертах англійською

Опинившись в Америці, українець спочатку відкрив невеликий сірниковий бізнес, та “кварталівське” минуле далося взнаки, й згодом комік почав виступати зі стендапами. Спочатку вів свій Інстаграм українською мовою, а потім перейшов на російську.

Звісно, й тексти своїх виступів писав мовою ворожої держави, попри постійні дорікання земляків, що робити подібного не варто. Та врешті, здається, дослухався до слушних порад українців.

Олександр Еллерт заговорив на концертах англійською

Вийшов на сцену й заговорив не російською, але й не українською. Напевно, за 2 роки Олександр відчув у собі сили в англійській, тож і провів стендап-випуск знову не рідною мовою.

Говорив Еллерт англійською не дуже впевнено. Відчувається, що поки не володіє мовою на достатньому рівні. Під час концерту стався казус. Олександр розповів присутнім, що приїхав з України, нахилився, щоб увімкнути музику. І тут на весь зал залунав гімн рф.

Це неабияк розвеселило коміка. Він пішов зі сцени під оплески американської публіки. Схоже, Еллерт серйозно взявся до концертної діяльності. Останні півтора місяця був у турі, об’їхавши 13 американських міст. Ось тільки чи кожного разу йому вмикали не той гімн, не сповістив.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.