Тіна Кароль зізналась, чи поїде на Євробачення вдруге після свого виступу в 2006 році: “Я розхльобувала це”

Тіна Кароль пригадала свій досвід участі в Євробаченні 2006 року та розповіла шанувальникам, чи хоче поїхати на цей міжнародний конкурс знов.

Українська ікона стилю Тіна Кароль влаштувала сеанс відповідей на питання шанувальників в TikTok. Одне з них стосувалось її участі в міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення 2016”. В 2006 році артистка виступала від України на сцені цього змагання із піснею «Show me your love». Тоді Тіна посіла 7 місце і отримала величезний досвід, який запамʼятала надовго.

Тіна Кароль пригадала, що в її виступу на “Євробаченні 2006” була важка закулісна доля. Ідея відправитись на міжнародне пісенне змагання належала не їй. Тіна тоді була лише популярною виконавицею.

Тіна Кароль розкрила реальну історію свого виступу на Євробаченні
Тіна Кароль розкрила реальну історію свого виступу на Євробаченні

Під час підготовки до Євробачення 2006 артистка не була підготовлена до складнощів, які виникнуть в цей період. Тіна Кароль зізналась, що тоді навіть не підозрювала, якими підступними бувають люди. На той момент її головним завданням була участь у відбірковому турі. Але потім сталась несподіванка, яку молода артистка не проконтролювала. Справа в тому, що на неї організатори заходу взяли фінансовий кредит. Після завершення “Євробачення 2006” співачка багато років розхльобувала грошові зобовʼязання, бо саме на неї їх і повісили.

Ось так їхати на “Євробачення” не потрібно – наголосила Тіна Кароль в своїй сповіді перед прихильниками

Втім, негативні спогади про свою участь у музичному конкурсі не відбили в артистки бажання знов поїхати на “Євробачення”. Тіна під час відповіді на питання зізналась, що в майбутньому, цілком імовірно — знов збереться поїхати на конкурс. Співачка сподіваϵться, що в майбутньому в неї обовʼязково зʼявиться такий шанс. Але зараз в неї — купа інших справ та проектів, яким треба приділити увагу.

Нові статті

Схожі статті

Була простачкою без дорогих брендів: як виглядала Оля Полякова до шлюбу з багатієм Вадимом Буряковським

Співачка Оля Полякова побралась законним шлюбом зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським 11 вересня 2004 років. Подивіться, як виглядала артистка до того, як набути статусу дружини.

Одружився з ученицею, заради якої покинув родину: історія кохання Ади Роговцевої і Костянтина Степанкова

Перше кохання — особливе почуття, яке запамʼятовується надовго. Мало кому вдається створити щасливу родину із своїм першим коханням та зберегти його на усе життя. Акторці Аді Роговцевій це вдалося.

Її постійно порівнюють з Майклом Джексоном: як Ірина Білик “перекроїла” своє обличчя та змінила зовнішність

Українська співачка Ірина Білик прославилась не тільки завдяки своїй творчості. Свою роль в підвищенні її популярності зіграла… любов до пластичних операцій. Вони сильно змінили її зовнішність.

Що посадити у міжряддях картоплі, щоб врожай виріс великим: культури, які допоможуть картоплі розростися

Якщо ви мрієте про великі врожаї картоплі — варто знати не тільки строки посадки та правила внесення добрив. Ще один важливий момент стосується того, що посадити в міжряддях між картопляними кущами.