У 90-их роках вони ще не співали: чим займалися Тіна Кароль, Тарас Тополя, Анатолій Анатоліч та інші зірки

У 90-ті роки більшість людей зазнали чималих поневірянь, але в пам'яті залишилися лише бандитські розбірки. Журналісти поцікавилися у зірок, чим вони особисто займалися у ті буремні часи.

Усі кінострічки, присвячені 90-им рокам, зазвичай розповідають про різного штибу банди, які воювали між собою за межі впливу. Але цьогоріч відбулася прем’єра фільму, знятого за повістю Кузьми Скрябіна “Я, Побєда і Берлін”, і всі ми з подивом дізналися, що романтика була присутня навіть у ті далекі часи.

Журналістка “Неймовірної правди про зірок” Мирослава Мандзюк поцікавилася у знаменитостей, які відвідали прем’єру культової стрічки, чим особисто вони займалися у 90-ті роки. Ось що розповіли українські селебріті.

Чим займалися Кароль, Тополя, Шуров та Анатоліч у 90-ті роки

Найяскравішим спогадом Тіни Кароль виявилися етикетки від жуйок “Турбо”, які збирали тоді всі школярики. Зрозуміло, що співачка була ще зовсім маленькою, аби думати про щось серйозніше.

Чим займалися Кароль, Тополя, Шуров та Анатоліч у 90-ті роки

Тарас Тополя на 3 роки молодший за Тіну, але пригадав не забавки, а “серйозні” справи. Хлопчина ще за шкільною лавою проявляв перші навички бізнесмена. Він під час перерви продавав однокласникам кристали лимонної кислоти по 10 копійок.

Мрії у майбутнього фронтмену гурту “Антитіла” теж були грандіозними. Понад усе Тарас хотів мати комп’ютер “Пентіум 1”, який у ті часи вважався великими розкошами.

Чим займалися Кароль, Тополя, Шуров та Анатоліч у 90-ті роки

Дмитро Шуров на той час мешкав у Вінниці. Майбутній соліст гурту “Pianoбой”, виходячи з дому, волів повернутися назад без синців та в шапці. Підлітку потрібно було пройти крізь ринок “Юність”. Вірогідність розпрощатися з новим головним убором сягала тоді 90%.

Чим займалися Кароль, Тополя, Шуров та Анатоліч у 90-ті роки

Романтикою з кримінальним нахилом оповиті 90-ті роки й для Анатолія Анатоліча. Студента неодноразово заарештовували поблизу Криворізького міськвиконкому за розпивання спиртних напоїв. Блогер певен, що подібне траплялося у ті часи з усіма ровесниками. Молодики особливо цим не переймалися, а потрапивши в СІЗО, продовжували гуморити.

Нові статті

Схожі статті

Знову разом: найкрасивіша пара України Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко вийшли у світ як подружжя

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко є прикладом для багатьох, адже вони поєднують красу та міцні стосунки, дотримуючись принципу "щастя любить тишу": що відомо про зіркове подружжя?

“В Інтернеті він ще досі живий”: 68-річна Наталія Сумська показала першого чоловіка, від якого має доньку

Наталія Сумська пригадала свій перший шлюб, який був понад 30 років тому з Ігорем Мамаєм та в результаті якого народилась донька: як виглядав чоловік акторки?

Стало відомо, чому молоко скисає за лічені години від літніх гроз: “Навіть в холодильнику”

Науковці і дослідники довели, що під час грози молоко скисає набагато швидше навіть у холодильнику. Чому саме це відбувається і як грози впливають на стан продукту — "Один Факт" розповість далі.

“Я про це насправді не думала”: 37-річна Каменських зізналась, чи зраджували їй – Потап тут ні до чого

Настя Каменських вперше спростувала чутки щодо невірності з боку чоловіків до неї: що відомо та як було все насправді? Подробиці особистого життя.