У 90-их роках вони ще не співали: чим займалися Тіна Кароль, Тарас Тополя, Анатолій Анатоліч та інші зірки

У 90-ті роки більшість людей зазнали чималих поневірянь, але в пам'яті залишилися лише бандитські розбірки. Журналісти поцікавилися у зірок, чим вони особисто займалися у ті буремні часи.

Усі кінострічки, присвячені 90-им рокам, зазвичай розповідають про різного штибу банди, які воювали між собою за межі впливу. Але цьогоріч відбулася прем’єра фільму, знятого за повістю Кузьми Скрябіна “Я, Побєда і Берлін”, і всі ми з подивом дізналися, що романтика була присутня навіть у ті далекі часи.

Журналістка “Неймовірної правди про зірок” Мирослава Мандзюк поцікавилася у знаменитостей, які відвідали прем’єру культової стрічки, чим особисто вони займалися у 90-ті роки. Ось що розповіли українські селебріті.

Чим займалися Кароль, Тополя, Шуров та Анатоліч у 90-ті роки

Найяскравішим спогадом Тіни Кароль виявилися етикетки від жуйок “Турбо”, які збирали тоді всі школярики. Зрозуміло, що співачка була ще зовсім маленькою, аби думати про щось серйозніше.

Чим займалися Кароль, Тополя, Шуров та Анатоліч у 90-ті роки

Тарас Тополя на 3 роки молодший за Тіну, але пригадав не забавки, а “серйозні” справи. Хлопчина ще за шкільною лавою проявляв перші навички бізнесмена. Він під час перерви продавав однокласникам кристали лимонної кислоти по 10 копійок.

Мрії у майбутнього фронтмену гурту “Антитіла” теж були грандіозними. Понад усе Тарас хотів мати комп’ютер “Пентіум 1”, який у ті часи вважався великими розкошами.

Чим займалися Кароль, Тополя, Шуров та Анатоліч у 90-ті роки

Дмитро Шуров на той час мешкав у Вінниці. Майбутній соліст гурту “Pianoбой”, виходячи з дому, волів повернутися назад без синців та в шапці. Підлітку потрібно було пройти крізь ринок “Юність”. Вірогідність розпрощатися з новим головним убором сягала тоді 90%.

Чим займалися Кароль, Тополя, Шуров та Анатоліч у 90-ті роки

Романтикою з кримінальним нахилом оповиті 90-ті роки й для Анатолія Анатоліча. Студента неодноразово заарештовували поблизу Криворізького міськвиконкому за розпивання спиртних напоїв. Блогер певен, що подібне траплялося у ті часи з усіма ровесниками. Молодики особливо цим не переймалися, а потрапивши в СІЗО, продовжували гуморити.

Нові статті

Схожі статті

Була простачкою без дорогих брендів: як виглядала Оля Полякова до шлюбу з багатієм Вадимом Буряковським

Співачка Оля Полякова побралась законним шлюбом зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським 11 вересня 2004 років. Подивіться, як виглядала артистка до того, як набути статусу дружини.

Одружився з ученицею, заради якої покинув родину: історія кохання Ади Роговцевої і Костянтина Степанкова

Перше кохання — особливе почуття, яке запамʼятовується надовго. Мало кому вдається створити щасливу родину із своїм першим коханням та зберегти його на усе життя. Акторці Аді Роговцевій це вдалося.

Її постійно порівнюють з Майклом Джексоном: як Ірина Білик “перекроїла” своє обличчя та змінила зовнішність

Українська співачка Ірина Білик прославилась не тільки завдяки своїй творчості. Свою роль в підвищенні її популярності зіграла… любов до пластичних операцій. Вони сильно змінили її зовнішність.

Що посадити у міжряддях картоплі, щоб врожай виріс великим: культури, які допоможуть картоплі розростися

Якщо ви мрієте про великі врожаї картоплі — варто знати не тільки строки посадки та правила внесення добрив. Ще один важливий момент стосується того, що посадити в міжряддях між картопляними кущами.