До виглядала на 54, а після – на 30: Ірина Білик стала іконою жіночої краси і збирає всі існуючі компліменти

Ірина Білик, втрапивши до вправних рук візажиста Єгора Андрюшина, не стрималася й похвалилася результатом чарівного перевтілення. Спочатку виглядала на 54, а після мейкапу скостила 25 років.

Ірина Білик показала складний процес нанесення косметики на обличчя. Звісно, подібну процедуру можна довірити лише перевіреній особі. Тож до справи взявся Єгор Андрюшин. Цього візажиста обожнюють Наталя Могилевська, Злата Огнєвіч, Слава Дьомін та інші знаменитості.

Ірина теж частенько користується послугами саме цього візажиста. Ступінь перетворення від початку до завершення роботи вражає. Чарівний пензлик майстра під композицію “Кохаю” в одну мить перетворив 54-річну знаменитість на особу, який ледь даси 30 років.

Ірина Білик показала, як виглядає до макіяжу та після

Підписники Інстаграм-акаунту Білик були також ошелешені подібним перетворенням. Тож підсипали улюбленій співачці купу компліментів на кшталт:

“Іро, ви чудові як до, так і після!”

“Дуже гарно вийшло!”

Декому Ірина Білик з косметикою видалася схожою на Аліну Гросу, комусь нагадала біглянку Таю Повалій. А хтось навіть порівняв примадонну української естради з Єгором Андрюшиним.

Звісно, хейтери теж не залишили зірку без уваги. Хтось висловив претензії до перуки, комусь не сподобався коричневий контур на губах. Знайшлися й такі, яким видалося забагато ботоксу на зіркових щічках. І навіть пролунали підозри, що відео відфотошоплено.

Та все ж позитивних фанів у співачки значно більше, тому отримала приємні епітети: “королева”, “дуже гарна”, “класна”, “богиня”, “супер”, “гармонійна”. Отже, думки розділилися, та й так зрозуміло – всі хочуть бачити зірку нафарбованою і в гарній зачісці, а не такою, як перебуває вдома на кухні.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?