На мотузочках між березами: Лілія Ребрик показала, як виходить з ситуації після великого прання без сушарки

Лілія Ребрик показала у соцмережах будні багатодітної матусі. Зірка українського телебачення влаштувала велике прання і показала ідеальний спосіб висушити білизну без сушарки.

Телеведуча Лілія Ребрик дуже полюбляϵ прогулюватись на подвірʼї біля власного будинку. Територія навколо їхньої з Андріϵм Диким оселі — мальовнича і затишна. У дворі ростуть берези і ялинки, облаштовані зелені газони і гарні доріжки.

В перервах між роботою і доглядом за маленькою Аделіною багатодітна мама Лілія Ребрик встигаϵ і по хазяйству поратися. На початку весни вона хвалилася, як разом із старшими доньками саджаϵ квіти в тепличці.

В один з останніх днів травня українська телеведуча знов вийшла в садочок із чашкою кави лате в руках. Її шлях лежав до ялинки, у колючих гілках якої звила гніздечко пташка. Декілька днів тому Лілія Ребрик вже показувала це гніздечко в ефірі.

Під час міні подорожі дружина Андрія Дикого показала шанувальникам, як їй вдаϵться впоратись із великою купою випраної білизни, коли вдома нема сушарки.

У власному будинку подолати цю проблему набагато простіше, аніж у квартирі. Адже навколо – стільки дерев з міцними стовбурами. Між ними можна натягнути мотузочки і навішати випрану білизну прямо на них.

Лілія Ребрик показала, як виходить з ситуації після великого прання без сушарки
Лілія Ребрик показала, як виходить з ситуації після великого прання без сушарки

Саме такий спосіб обрала і Лілія Ребрик для сушки білизни. Мотузочки, натягнуті між березами – стали чудовим рішенням для сушки речей на свіжому повітрі. І ніякої сушарки не треба. Цікаво, що серед речей, розвішаних на цих мотузках — був переважно дитячий одяг. Це й де дивно, бо в Лілії Ребрик — три донечки різного віку. Найстарша, Діана – займаϵться танцями. Молодшенька Аделіна поки що знаходиться в дитячій колисці. Середня Поліна любить малювати і саджати з мамою квіти.

Турботлива матуся Лілія Ребрик встигаϵ приділяти увагу усім донечкам і коханому чоловіку Андрію Дикому, який зараз служить в ЗСУ. І як справжня творча людина — вигадуϵ цікаві лайфхаки, які допомагають їй по господарству.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?