Українська Леді Гага: Камалія показала, скільки процедур за раз робить в салоні краси, щоб так виглядати

Колишня дружина Захура Мохаммада Камалія провела час в салоні краси. Зірка замовила відразу декілька процедур. "Один Факт" покаже фото знаменитості в турботливих руках майстрів.

Українська співачка Камалія провела вільний час в салоні краси перед участю в національній музичній премії «Yuna». Як і кожна справжня жінка, Камалія дбаϵ про власну зовнішність. На прийомі у справжніх майстрів краси жінка замовила декілька процедур одразу: фарбування коренів волосся, манікюр і новий макіяж.

Виглядати неперевершено — одне з найважливіших завдань для жінки. Але часто трапляϵться так, що вільного часу на себе майже не залишаϵться. Найкращий вихід в такому випадку — довіритись професіоналам із салону краси. В таких закладах майстри чудово розуміють, наскільки важливо для кожної жінки відчувати себе вродливою, бездоганною і доглянутою.

Камалія розповіла, що кожен візит до салону перетворюϵться для неї в приϵмний ритуал краси, який допомагаϵ їй сяяти. Але не тільки салонні процедури роблять зовнішній вигляд української артистки блискучим і неперевершеним.

Камалія в салоні краси
Камалія в салоні краси

Камалія багато працюϵ над фігурою та зовнішністю в домашніх умовах. І для цього в її будинку ϵ все необхідне. Всередині розкішного палацу, в якому мешкаϵ Камалія після розлучення із мільярдером Захуром Мохаммадом — облаштований басейн, декілька саун, джакузі, тренажерний зал, кабінет масажу. Також на території маϵтку збудована конюшня, адже Камалія дуже полюбляϵ їздити верхи.

Камалія відвідала салон краси
Камалія відвідала салон краси

Раніше Камалія зізнавалась, що одніϵю з її улюблених косметологічних процедур вважаϵ так званий “пилосос” проти целюліту. Не дивно, що при такому комплексному догляді за собою Камалія маϵ розкішний вигляд як на сцені, так і поза нею. Наприклад, коли пораϵться на власній дачній ділянці. Навіть без макіяжу українська артистка та колишня дружина мільярдера Захура Мохаммада — молодша за свої справжні роки.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.