Настя Каменських майже 10 років не приймала ванну і ось чому: відверта сповідь дружини Потапа

Дружина Потапа Анастасія Каменських зізналась, чому 10 років поспіль обходила ванну стороною і приймала лише душ. Ця історія почалась задовго до одруження — коли Настя була ще дитиною.

Настя Каменських вийшла в Stories Instagram з цікавою історіϵю зі свого далекого минулого. Дружина Потапа показала, як готуϵться приймати ванну і пригадала, що так було не завжди.

Настя Каменських більше не боїться ванн
Настя Каменських більше не боїться ванн

Співачка пригадала, що раніше майже 10 років поспіль ванну приймати просто боялася. Страх перед звичайною гігіϵнічною процедурою виник в Насті ще в дитинстві. Дівчинці було лише 6 років, коли вона вперше побачила фільм “Жахи на вулиці Вʼязів”.

Після того не приймала ванну десь 10 років — зізналась артистка.

Каменських також розповіла, що у фільмі її в дитинстві налякав кадр, в якому Фредді Крюгер затягуϵ свою жертву саме у ванній.

Настя Каменських розповіла історію зі свого дитинства
Настя Каменських розповіла історію зі свого дитинства

Саме цей момент налякав маленьку Анастасію і вона майже до повноліття жила в страху перед ванною. Звісно, зараз цей дитячий страх в неї вже зник. Можливо, Настя його просто переросла. Може бути й так, що співачка перестала боятися, бо поряд із нею зʼявився той самий лицар Потап, який зможе захистити її від найстрашнішого Фредді Крюгера.

До речі, Анастасія Каменських торкнулась теми ванн не тільки у власній Stories. Цей елемент будинку присутній і в новому кліпі співачки під назвою “Moloko”, знятому на її однойменну пісню. Кліп вийшов на онлайн майданчиках наприкінці квітня 2024 року.

Фільм “Жахи на вулиці Вʼязів”, який став причиною страху перед ванною в Насті Каменських — вперше вийшов на екрани в 1984 році. Події в кінострічці розвиваються на території невеличкого американського містечка. За сюжетом група підлітків потерпаϵ від нічних жахів, в яких зʼявляϵться чоловік у смугастому светрі із лезами на пальцях рук. Він – серійний вбивця Фредді Крюгер, який шукаϵ собі нових жертв.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?