Куди зник Андрій Іскорнєв – найскандальніший “Холостяк”: вибрав одну, завагітніла друга, а жив з третьою

Андрій Іскорнєв відомий пластичний хірург, який брав участь у третьому сезоні шоу про кохання "Холостяк" - куди зник після проєкту та що з переможницею?

Скоро розпочнеться 13 сезон романтичного шоу “Холостяк”, у якому кохання шукатиме ветеран війни Олександр “Терен” Будько. Мало хто вже пам’ятає інших героїв, але куди ж зник Андрій Іскорнєв, який був у третьому сезоні проєкту?

Андрій Іскорнєв – відомий пластичний хірург, який спеціалізується на естетичних та реконструктивних операціях на обличчі. Він народився в Москві, але має українське коріння. Серед його пацієнтів є відомі російські зірки, такі як Маша Маліновська, Евеліна Бльоданс, Роза Сябітова, які відкрито підтримують Путіна та його дії.

Андрій Іскорнєв розповів, чим займається після шоу "Холостяк-3"
Андрій Іскорнєв розповів, чим займається після шоу “Холостяк-3”

Також він відомий тим, що провів ряд операцій, змінюючи зовнішній вигляд відомих особистостей, серед яких і Лоліта Мілявська, яка відтепер вважається зрадницею своєї країни.

У 2013 році Іскорнєв взяв участь у “Холостяку”, і його сезон став одним із найбільш скандальних у історії шоу. У фіналі головний герой обрав Анну Козир, але на проєкті від нього завагітніла інша учасниця – Яна Станішевська.

Андрій Іскорнєв та Анна Козир
Андрій Іскорнєв та Анна Козир

Після закінчення реаліті-шоу, пластичний хірург Андрій Іскорнєв рішуче кинув переможницю та пішов до Яни Станішевської і почав будувати стосунки з нею. До цього ж він не оминув згадати, що їхня з Яною історія мала свої чари, але також була повна складнощів і навіть трагедії – втрата дитини стала перешкодою на шляху до щастя. Він вирішив піти від Яни до іншої учасниці, яка входила в трійку на шоу, Ірина Скорикова.

Андрій Іскорнєв та Яна Станішевська
Андрій Іскорнєв та Яна Станішевська

Початок стосунків з Іриною видавалися обіцяючими: спільний дім, подорожі, мить спільного щастя. Проте, з часом пара зіткнулася з розбіжностями, які виявилися непереборними. Іскорнєв знову залишив партнерку та розпочав новий етап у своєму особистому житті, вибравши собі дівчину, з якою зустрічався в шкільні роки.

Андрій Іскорнєв та Ірина Скорикова
Андрій Іскорнєв та Ірина Скорикова

Попри відчутну приватність, що оточує особисте життя Андрія Іскорнєва, його кар’єра та професійні здобутки відображаються в соціальних мережах, зокрема в Instagram. Там Іскорнєв активно демонструє свої робочі досягнення та проєктує образ успішного фахівця у сфері пластичної хірургії. Однак, слід відзначити, що його профіль не містить жодних публікацій щодо підтримки України, хоча сам хірург має українське коріння.

Після 2014 року Іскорнєв активно працював на пропагандистському каналі, де він займав посаду експерта, допомагаючи учасникам шоу перевтілюватися та розвивати свої образи.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.