Ірина Білик вдалася до магії: зрозуміло, чому довкола стільки чоловіків, закоханих в українську Мадонну

Ірина Білик прийшла на програму "Міністерство прем'єр" з презентацією кліпу "Кохаю", розповіла, що нині перебуває у стані закоханості, та показала, як ворожить на чоловіків.

Ірина Білик не просто так написала й виконала пісню “Кохаю”. 54-річна зірка зізналася, що на даний час закохана. Ім’я чоловіка не назвала. Сказала лише, що він дуже-дуже відомий.

Поки що це кохання у знаменитості без взаємності. Вона сподівається, що таємничий чоловік відчує її флюїди на відстані й зробить перший крок. А щоб це сталося якомога скоріше, Іра залучила на допомогу магію.

Ірина Білик приворожила коханого

У студії тут же з’явилася прозора місткість із рідиною. Білик узяла склянку з коричневим напоєм і покрутила довкола неї пасмом волосся. Пояснила, що не знає, навіщо так робити, але допомагає саме це.

Ірина Білик приворожила коханого

Білик сповістила, що вірить у карти таро. Коли у 2022 році під час окупації Київщини в її будинок заселилися орки, хтось із них украв усі її прикраси. Причому прихопив не лише дорогі ювелірні вироби, а й біжутерію.

Ірина Білик приворожила коханого

Коли ворогів прогнали, господиня повернулася до себе в дім, побачила, що там коїться. Вирішила звернутися до тарологині. Та розкинула карти й сповістила, що злодій не донесе награбоване до себе додому, оскільки його вб’ють посеред поля, і ювелірка, що належить співачці, розлетиться навсібіч.

Ірина Білик приворожила коханого

У студії вирішили, що треба приворожити нового обранця Ірини, тому додали у воду “попіл” окупанта, корінь єдинорога, трішки гвоздики. Потім Білик красиво притрусила солоденьким цукром, липою та іншими інгредієнтами, наспівуючи:

“Кохаю і ненавиджу, серцю накажу…”

Звісно, отримане зілля не давали пити нікому, але висловили сподівання, що після магічного сеансу особисте життя Ірини Білик та і всіх українці врешті налагодиться.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.